21 Haziran 2016 Salı

Katener sistemleri

Raya alternatif olarak raylı sistemlerde kullanılan bir havai hat elektrikli besleme sistemidir. Rijit katener , genellikle, alüminyum profil ve kontak telinden oluşur. Bu sistemin konvansiyoenl katener sistemleri ile beraber aynı hat içerisinde kolaylıkla kullanılabilmeleri en büyük avantajlarından biridir. Piyasada değişik profilleri mevcut olmakla birlikte genel olarak aşağıdaki şekilde verilmiş Aluminyum kompozit bir profil ve buna tutturulmuş kontak telinden oluşmaktadır. Kesiciler ve Bakımı Ayırıcılar Alternatif Akım Sistemleri Alternatif Akım Temelleri Alternatif Akım Nedir.


Harmonik Analizi Enerji Verimliliği Paratoner ve Faraday Kafesi Enerji Nakil Hatlar. Enerji Üretimi Enerji İletimi Trafo Merkezleri (TM) İnşaat. Bina İnşaatları Endüstriyel İnşaatlar.


AKSA ENDÜSTRİ MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD. MC Sistem konvansiyonel demiryolu hatları ve hafif raylı sistemler için elektrifikasyon sistemleri tesis etmektedir. Katener Direk Sistemleri Broşürümüzü İndirin.


Katener sistemleri

Türkiye’nin ilk yerli katener system üreticisi olan ULUSOY ELEKTRİK A. Standart Ebat Malzeme Tip Nominal Kesit (mm²) Hesaplanan Kesit (mm²) Maks. HRS Tasarım Kriterleri iii 6. Boji ve Büyük Ünite Depolama Alanı. Bunlara ek olrak kullanılan bir diğer sistem de 3. Tramvay, hafif raylı sistemler, metro, konvansiyonel ve hızlı tren hatları için 3. Ray Sistemi olup ülkemizde her üç sistem de kullanılmaktadır. Aliminyum sistemlerin çelik sistemlere göre göstermiş olduğu bir çok avantaj, katener donatılarında da ideal malzeme olarak kullanılmasına olanak sağlamıştır. Elektrikli demiryolu sistemlerinde, havai elektrik hattı olan katener sistemleri ile, bu sistemden, trene güç aktaran pantograf sistemlerindeki sıkıntıların, büyük sorunlar oluşturmadan tespiti ve gerekenin yapılmasına yönelik araştırmalar sonucu, kesintisiz kontrol olanağı sağlayan proje üzerinde çalışmalar başlamıştır.


Kış aylarında makas yaslanma rayı ile dili arasında olabilecek kar ve buz, makasın yön değiştirmesine izin vermeyip Tren Trafiğini olumsuz. Demiryolculuğun Paylaşım Yeri. Demulaş Mühendislik, tecrübeli eleman kadrosuyla söz konusu sistemlerin her türlü tasarımını yaparak, bizzat tesis edip işletme yapacak kaabiliyettedir. Uluslararası akreditasyonu olan firma tarafından ölçüm hassasiyeti belgelenmiştir. Her türlü metal ve beton katener ağırlıkları tasarım ve imalatı yapılır.


Katener sistemleri

Ulaşım hattının değerlerini belirlemek için, ileri teknoloji kamera ve lazer sistemleri ile oluşturulan ürünlerimiz sayesinde iş gücü ve hata payı minimum seviyededir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A. Konvansionel ve rijit kataner sistemleri tesisi. Enerji gereksinimi katener veya rijid katener şeklinde havai hattan sa ğlanacaktır.


Yapı Merkezi tarafından anahtar teslim olarak tamamlanan HABRAS, Harp Başlığı Raylı Sistem Test Hattı ve hattın bulunduğu Test Kampüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Atalar Makine, yurtiçi ve yurtdışı demiryolu projeleri için çeşitli makineler, mekanik sistemler, özel tasarım parçalar ve katener sistemleri üretmektedir. Avrupa genelinde tüm demiryolu hatlarında, firmalardan yılda en az bir kez olmak üzere katener ölçüm hizmeti alınır. Gar ve Depo Yollarının Elektrikli Hale Getirilmesi İşi.


TRANSMİSYON SİSTEMLERİ AL-KA İNŞAAT. TCDD Narlı Çetinkaya Hat Kesimi. Yüksek Frekans Kablosu, Branşman. Sevdiklerinizle Paylaşın. Kataner Direk Sistemleri.


M1Ankraj ve Somun Kontrol Testi Ank01. Kafes Sistemleri - Yıldırımın elektromanyetik ışıma efektini azaltarak yapıyı korur. Birden çok iniş iletkeni sayesinde yıldırım akımını dağıtarak toprağa verir. Montajı kompleks ve pahalıdır.


Enerji Dağıtım Sistemleri – CER Gücü Kurulumu – Uzaktan İzleme ve Kumanda (SCADA) – Sinyalizasyon – Kapalı Devre Televizyon Sistemleri (CCTV). AG PanolarPanolar, elektrik tesislerine enerjinin dağıtım ve kontrol merkezleridir. Enerji nakil hava hatlarında kullanılan iletkenlerin direklere temasını engellemek amacı ile iletkenleri hem taşımaya hem de toprak ile diğer iletkenl.


Saç KöşkSaç köşkler mm kalınlığında hazır galvanizli sacdan imal edilmektedir. Freysaş Freyssinet Yapı Sistemleri San. Uzman Güzergah Tasarım Mühendisi. Pantograf - katener arası darbe ölçümü 3. Her iki pantograf kömüründen ayrı ayrı akım ölçümü 4. Tüm ürünler uluslararası standartlara uygun olarak üretilir ve uluslararası olarak akredite edilmiş laboratuarlarda tip-testinden geçirilir.


Katener sistemleri

Bu sistemlerde oluşabilecek arızalar maliyet, güvenlik ve ulaşımın durması gibi etkilere neden olur. Bu çalışmada pantograf katener sistemlerinde temas noktasının aşırı ısınmasını veya ark oluşmasını tespit etmek için histogram tabanlı termal görüntü işleme yöntemi. Ayışığı ulaştırma sistemleri.


Profili rozetlerini görüntüle. Bu sistemler cadde tramvayından ana hat demiryolu sistemlerine kadar tüm yelpazeyi kapsamaktadır. Farklı bir emrah kutdenur bul.


Site Açıklaması eklenecek. ENERJİ VE RAYLI SİSTEMLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar