28 Haziran 2016 Salı

Asmaksan regülatör

Asmaksan regülatör

ASMAKSAN HIZ REGÜLATÖRLERİ VE ASANSÖR GÜVENLİK EKİPMANLARI. ARegülatör Biz Kimiz 19yılından bu yana faaliyet gösteren firmamız,kaliteli malzeme,kaliteli işçilik ve 7/Teknik desteği ile sizlere hızlı,güvenli ve kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktadır. Kayıtlı Firma : ANA SAYFA. Standart veya özel isteğe göre tasarlanmış Asmak asansörleri Binanızın mimarisi ve işletim sistemine kolayca entegre edilebilir.


Asmaksan regülatör

Sektör :. Tasarım ve Programlama: Omnportal. Asansör ve regülatör üreten firma, yıllık geçmişiyle alanında bir çok tecrübeye ve farklı ürün gamına sahiptir. Interra markası olarak, akıllı bina ve otomasyon sistemleri üretirken aynı zamanda AR-GE hizmeti de vermekteyiz. No: Ostim ANKARA Telefon : +(0312) 3- 3Faks : +(0312) 3İŞ KOLU VE ÜRÜN BİLGİLERİ : Hız regülatörü, gezdirme kasnaĞı ve diĞer regülatör aksamları imalatıÂ. ASRIN BOYA ve İNŞAAT SAN.


Firmamız 20yılında Ali Taş tarafından Konya’da kurulmuş ve adını da “ALİ TAŞ” isminin markalaşması olan “ALTAŞ” adıyla sektöre ilk adımını atmıştır. Altaş Trafo ve Regülatör ismiyle imalat çalışmalarına başlamıştır. Worldwide ranking of n/a Down n/a and ranking n/a in n/a.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar