27 Haziran 2016 Pazartesi

Sanayi tipi elektrikli ısıtıcı

Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Enerji maliyetini düşürmek isteyen kişiler elektrikli ısıtıcı modellerini tercih ediyor. Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. Yapacağınız kurutmaya uygun ısıtıcıyı belirleyebilmek için, firmamızla iletişime geçebilirsiniz.


Fakat bu tip ısıtıcıyı tercih ettiğiniz takdirde, takacağınız prizde toprak hat olması gerekmesi. Birinci kademe fanı devreye sokar ve ikinci ila dördüncü kademeler, buna paralel olarak ısıtma gücünü üç kademede maksimum değere yükseltir. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin tarafından kurulan ISIŞAH A. BEYAZ EŞYA üreticisi kuruluşların elektrikli ısıtıcı ihtiyaçlarını ISI ŞAH GROUP çatısı altındaki ŞAH TERM firması ile karşılamaktadır. Fanlı ısıtıcılar diğer bir çok ısıtıcıya göre verimli ve homojen ısı verabilen uzun ömürlü sobalardır istenen güç ve ebatlara uygun şekillerde imal edilebilmesi mümkündür. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 3Myeri ısıtılması mümkündür.


Dikdörtgen kanal tipi elektrikli ısıtıcı. ERCEFE MAKİNA et Fan sistemleri. Direkt akuple, duman tahliye jet fan. Otopark ve duman tahliye sistemleri. Soğuk havalarda bulundukları alanları ısıtmayı sağlayan elektrikli sobalar ve ısıtıcılar , işlevsel gelişmiş özellikleri ile Hepsiburada.


Sanayi tipi elektrikli ısıtıcı

Bu modeller arasında kule tipi ısıtıcılar , duvar tipi ısıtıcılar ve mobil ısıtıcılar yer alır. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde kendiliğinden ayakta durabilen ısıtıcılardır. Kırmızı kontrol lambası size ısıtıcı elemanların aktif olarak ne zaman çalıştığını gösterir. Kanal tipi olarak adlandırılan ısıtıcılar , modüler yapıya sahip olan özel ısıtıcılardır.


Modüler yapıya sahip olabilecek şekilde dizayn edilen kanal tipi elektrikli ısıtıcılar günümüzde pek çok farklı kullanım alanına sahiptir. Fanlı (191) Yağlı Radyatör (23) Quartz (18) Seramik. EvoTech kw elektrikli fanlı rezistanslı ısıtıcı ofisler kuturma alanları vb. Etiket: sanayi tipi elektrikli ısıtıcı.


Tüm ürünlerimiz tüketicinin ihtiyaç ve isteklerine göre imal edilir. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır. Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır. Ancak elektrikli ısıtıcılar temelde kapalı ve açık kullanım alanlarına göre iki gruba ayrılırlar.


Alan küçükse küçük bir fanlı ısıtıcı daha uygun olacaktır. Ancak kule tipi elektrikli ısıtıcı fan ve duvar tipi fanlı ısıtıcılar daha geniş alanlar da daha iyi ısınma sağlarlar. Elektrikli Istıcı Çeşitleri. Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. Birbirinden kaliteli elektrikli ısıtıcı çeşitleri için hemen tıklayın!


Sanayi tipi elektrikli ısıtıcı

TLden başlayan fiyatlarla. Quartz rezistanslı endüstriyel rezistans, ürünümüz. Yüksek yüzey direncine sahip özel tip çelikten yapılmıştır. Sanayi Tipi Kömürlü Izgara. Endüstriyel Makarna Pişirici - Makarna Haşlama Makinesi.


SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ SOBA. Borla çalışan yeni ısıtıcılar devrim yapacak Önemli yer altı zenginlikleri arasında yer alan bor madeni, hem cebi hem de piyasaları rahatlatma yolunda. Cemil Memük tarafından kurulmuştur.


HER TİP ELEKTRİKLİ ISITICINIZ İÇİN REZİSTANS ÇEŞİTLERİ VE ÖZEL İMALAT REZİSTANSLAR:. Aşırı ısınma koruması ile donatılmış TDE elektrikli ısıtıcı inşaat, sanayi ve tarım alanlarında zorlu koşullar için en ideal çözümdür. Otomatik termostat Paslanmaz çelik kasa. K veya J tipi termokupl ile kontrol edilebilen kanal tipi elektrikli ısıtıcıların her bir mekanizması güvenilir ve kolay bir şekilde değiştirilebilmektedir.


Ancak kanal tipi elektrikli ısıtıcılar uzun yıllar boyunca bakım ve onarım yapmadan kullanabileceğiniz ısıtıcılar arasında yer almaktadır. Ana endüstriyel ısıtma birimleri içinde borulu radyant ısıtma sistemi, seyyar ısıtıcılar , seramik plakalı ısıtma sistemi ve gaz yakıtlı sıcak. Herhangi bir arızaları yoktur. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Sanayi tipi elektrikli ısıtıcı

Masa altında kullanılabilen fanlı ısıtıcı modelleri, cafe ve restaurantlarda duvar tipi elektrikli ısıtıcılar , evlerde elektrikli yağlı radyatör ve kule tipi ısıtıcılar en çok tercih edilen elektrikli ısıtıcı modelleri arasında yer alıyor. Bulunduğumuz ilde doğalgaz eksikliğinden dolayı elektrikli ısıtıcıları kullanmamız gerekiyor. Mini sobalar, duvara monte edilen ve kule tipi modelleri de bulunuyor.


Hepsinin ayrı özellikleri bulunuyor. MediaMarkt mağazalarında farklı markalarda elektrikli ısıtıcılar yer alıyor. Vestel elektrikli ısıtıcı radyatör şeklindedir.


En çok tercih edilen Kumtel ısıtıcılarının farklı özellikleri ve modelleri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar