21 Haziran 2016 Salı

Plastik kablo bağı

Sabitlenmesi istenilen kabloların etrafını plastik cırt kablo kelepçesi ile sarıp, delik olmayan ucu, diğer ucundaki delikten geçirilir. Geçirildikten sonra kablo bağının deliksiz ucu çekilerek amacınıza ulaşabilirsiniz. Bağ Makası Budama Testeresi Çapa Makineleri.


Plastik kablo bağı

Kullanılan plastik kablo kelepçesi açılmaz. Hazırlanan kablo bağları özel kilit sistemi sayesinde Kg yük taşıma kapasitesindedir. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Kotlar batik yıkama sırasında çorap fileye konulur ve uçlarını tutturmak için bu kablo bağları( plastik kelepçe) kullanılır.


Plastik Bağlantı Elemanları. Ayrıca her türlü malzemenin sıkıştırlması ve sabitlenmesinde kullanılır. Malesef söylediğiniz şey mümkün değil.


Plastik kablo bağı

Zira aynı bu dediğinizi geçmiş yıllarda bir tanıdığımız sizden çok çok önce akıl edip denemişti. Bu isimler ile yaptığınız aramalarda, ürünlerin doğru ürün olup olmadığından süphelenmenize gerek yoktur. Potansiyometre ve Dial Çeşitleri. Popular plastik kablo bağı of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress.


We believe in helping you find the product that is right for you. Dizüstü bilgisayar kabloları gibi sık sık açma kapama gereken ve fiber optik kablo gibi narin kullanım istenen yerlerde cırtbanttan mamul kablo bağı tercih sebebidir. Hammadde Dupont marka ve Ascend (Solutia) marka nylon 6 Amerika Birleşik Devletleri’nden ithaldir. Dıştan tırtıklı kablo bağları.


Bu bağlar , farklı model, renk, uzunluk ve malzemelerden oluşmaktadır. Yapışkan Kroşe - Satın AL. Renkli kablo bağı mukavemeti güçlü, uzun ömürlü ve geniş sıcaklık değerleri skalasında çalışabilmektedir. Kendiliğinden kilitlenebilir kafa tasarımı, kurulumu hızlandırır ve kablo bağı gövdesi boyunca herhangi bir boyda kilitlemeyi sağlar.


Güçlü ve dayanıklı kablo bağlama yöntemini temin eder. Kapıda ödeme imkanı ile ! TL 16TL Mutlusan EB. TL Fırat Teknik Hırdavat yıllık tecrübemizle Hırdavat ürünlerinde Yüksek Kalite, Düşük Fiyat ve Canlı destek.


Plastik kablo bağı

Gruplarımız Ürün Gruplarımız Kilit ve Dış Tic. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. PLASTİK AYDINLATMA ARMATÜRLERİ. GSM baz istasyonlarında, kablolama sırasında kabloların birbirine yada sabit bir zemine bağlanmasına yarar. Bu sayede düzenli kablolamayı sağlar. Güvenlik plastik kablo bağı , Bochuang şirket satılık yüksek kalite güvenlik plastik kablo kravat ürünler ile kapatın.


MTL-200ST Gwest, 200x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Kablo Bağı , kablo kelepçesi. Aydınlatma Aplikleri Bk Lighting Loya Yarım Duvar Aplik. Günümüzün yüksek endüstrisiyel beklentilerini tümüyle karşılayan hafif ama dayanıklı gövde, cam elyafı takviyeli plastikten yapılmıştır. Elektrikci el aletlerimizi mutlaka deneyiniz.


AMXTAGD Uzunluk 255mm, Etiket Boyutu 84mm x 60mm, Kalınlık 5mm. Tork Elektroteknik çalışmalarını elektrik , otomotiv ve hırdavat endüstrisinde devam ettirmekte ve hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlarda seçkin firmalardan oluşan müşteri ağı ile sürdürmektedir. Sıkma işlemi sonunda fazlalık parçayı otomatik keser. Balast-Trafo-Regülatör Waho-Oea Elektronik Balast. Algılama yapıcap mesafe : m. Değişik iş sahalarında kullanılan ürünlerin geçici veya kalıcı şekilde bağlanması için kullanılan plastik kablo ve tellerdir.


Paketinde 1adet bulunmaktadır. RoHS Direktifine uygun imal edilmiştir. Daimi Devre Kondansatörleri. Ducati ve Elkon İlk Hareket Kondansatörleri. Güç (kVAR) Kondansatörleri (Silindir ve Kutu Tip) Italfarad Marka Kondansatörler ( İtalyan Menşei ). MTL-370ST Gwest, 370x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı.


Detaylı bilgi için bizi arayın. Her pakette dörder adet sarı, siyah, kırmızı, beyaz, yeşil ve mavi olmak üzere adet bağ bulunur. Adet (Minimum Sipariş) Renk. Tahmini Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo. SEPETE EKLE Ödeme Seçenekleri.


Plastik kablo bağı

Taraflı Köpük Bant Akrilik Şeffaf 1x15mm L:33metre. Murrplastik kablo , kontaktör, röle, klemens başta olmak üzere tüm kontrol ekipmanları ve pano içi malzemelerine uygun etiketler üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar