14 Temmuz 2017 Cuma

10K potansiyometre datasheet

10K potansiyometre datasheet

Potansiyometre Power Supply Ptc Çeşitleri Ntc. Raspberry Pi Raspberry Pi Ana Kartlar. Reed Röle Reosta Röle Çeşitleri 12V Role. Sensör ALICI VERİCİ SENSÖRLER.


Aşağıdaki 10k potansiyometre datasheet kitaplar alfabetik sıraya göre listelenmektedir. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Pot Düğmesi Siyah Gövde Beyaz.


R AB =kΩ’a ayarlanmışsa R BC =kΩ olur. Böyle bir potansiyometre için, hem R AB hem de R BC, ile kΩ arasında herhangi bir değere getirilebilir. X9C103S Datasheet dosyasını inceleyiniz. K ile Ohm arasında döner çubuğun pozisyonuna göre lineer olarak değişir.


10K potansiyometre datasheet

Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Elektronik devrelerde özellikle hassasiyet ayarlama, dengeleme gibi birçok uygulamada potansiyometre kullanılır. LDR’li bir devre yaptınız.


Devrenizin hassasiyetini potansiyometre ile ayarlayabilirsiniz. Etiketler: mitsubishi potansiyometre 10k potansiyometre. Yorumunuz Bizim İçin Önemli. Yani 1k- 10k değerleri arasında olsun.


10K potansiyometre datasheet

Potu Çevirdikçe Direnci Değişir. Ara Direnç Değerlerine İhtiyaç Duyulduğu Zaman Veya Adc İşlemlerinde Kullanılabilir. Bu potansiyometre 10K -50Ohm arasında direnç değişimini sağlamaktadır. Standart Pinlere sahitir. Breadboarlala uyumlu pinleri ile devre üzerinde de kullanılır.


Devremizde potansiyometre için gerilim kaynağı olarak arduino kartımız üzerinde bulunan 5v pinini, toprak olarak gnd pinlerinden herhangi birini ve direnç değerimizi okuyacağımız Aanalog pini kullanıyoruz. Ledlerimizi yüksek akımdan korumak için ise her bir lede 220Ω direnç ekliyoruz. You can datasheet PDF files. K potansiyometre sayesinde düğmenin pozisyonunu anlayabilirsiniz.


Alışveriş listeme kaydet. Browse by Manufacturer Get instant insight into any. K potentiometer datasheet , cross reference, circuit and application notes in pdf format.


K SPEED , using external 10K Ohm potentiometer using on-board current setting set by on-board DIP switch and ,. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! KDV dahil fiyatlar Satın Al. Bourns 10K Çok Turlu Potans ürününü ve Çok Turlu Potlar kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.


Diğer direnç çeşitlerinden farkı direnç değeri değiştirilebilir olmasıdır. Sürgülü potansiyometre direnç değeri oldukça yüksektir. Bu uygulama ile bir veya iki digital potansiyometre yi seçip 10K lık değerini değiştirebileceksiniz.


Herkese merhaba bu projemizde potansiyometre kullanarak led parlaklığı değerini arttırıp azaltacağız. Evet kardeşim ikisi de var. Olmasa bile 1k ve 200ü seri bağlardın.


Yani potansiyometre ile oynayarak ledin bir renkte kalma süre aralığı sağlanıyor. Potentiometers are incredibly useful, whether you’re controlling the volume on your stereo or the ‘mood lighting’ in your room. The problem with traditional potentiometers is the fact that your microcontroller doesn’t have an easy way to interface with them. A Leading Online Retailer! Bir çok döner potansiyometre 270° dönüş açısına sahiptir.


Bunlara tek turlu potansiyometre denir. Ben genellikle 10K Ohm potansiyometre kullanıyorum ancak diğer değerler de çalışır. Ekranla ilgili tüm teknik bilgileri içeren 16×LCD’nin datasheet ’ini incelemek isterseniz buradan indirebilirsiniz. Hızlı ve Dolaşmadan satın alabilirsiniz.


Arduino Ky0Rotary Encoder indirim 8. K Trimpot (Dik) Paket İçeriği: Adet Trimpot (Dik). Buzzer-Microphane Capsul-Siren. Hobi uygulamalarında ve Yazılım sistemlerinde direnç değerine göre ayar yapmanıza yarayan kompenenttir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. NFOTEK Test Ölçü Cihazları ve Elektrik, Elektronik , Otomasyon Ürünleri Tic.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar