21 Temmuz 2017 Cuma

Kablo bağı etiketi

Kablo bağı etiketi

Elektrik dağıtım panoları gibi kabloların çok kullanıldığı ve kullanılan elektrik kablolarının gruplandırılması gereken yerlerde kullanılır. Plastik cırt kablo kelepçesi ile toplanmış kabloların, hangi gruplara ait olduğunu belirtmek için etiketleme yapılır. Sitemizde satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların garantisi altındadır.


Kablo Bağı Etiketi 17xmm 1Adet. TL (1) AYAZELEKTRİK 100. Yapışkan Pano Etiketi 17x(1Adet). Kabloların kodlanmasında ve gruplandırılmasında kablo bağı ile birlikte kullanılır.


Harici tesirlere mukavimdir. Kontaktör etiketi , röle etiketi , trafo etiketi , PLC etiketi , sigorta grubu etiketi vb. Rakamlar, ile arasında tüm sayılar mevcuttur. Harfler, A ile Z arasında karakter mevcuttur. Paket detaylarını ve adetlerini aşağıda görebilirsiniz.


Bu etiketi kablo üzerine monte edebilme için MWtipi montaj kitine ihtiyaç vardır. Doğrudan kablo bağı ile bağlamak için yüksek kaliteli etiketleme plakası. Pictor (Ink jet) ve MVPS G(Ploter) ile etiketleme yapmak için polikarbonat (PC) materyal. Pulsar (Lazer) ile etiketleme yapmak için Polikarbonat (PP) materyal kullanılır. Bunların yaklaşık kadarı erişim kontrol kartı, kablo bağları ve kadarı diğer erişim kontrol ürünleri şeklindedir.


Teknik Özellikler PDF Oluştur ×. UV dayanımlı siyah kablo bağı temin edilir. Malzemenin nem oranı çekme kuvvetini ve sertliğini etkiler. Bayonet ve shell konnektörler dc sensör DELTA ebmpapst ebm papst ebm papst fiyatları ebmpapst istanbul ebmpapst karaköy ebmpapst türkiye endüstriyel konnektör fiş fotoseller kablo papuçları Konnektör Konnektör soket kukdong türkiye kukdong. Tek bir hareketle hem kablo demeti bağlanır ve tanımlanır. Bu klips için uygulama aletleri de mevcuttur.


Kilitleme Naylon kablo bağı Etiketleri Muti-amaçlı Tel Burcu kablo bağı Işaretleyici Etiketli Etiketi US $1. Bayonet ve shell konnektörler DELTA dişi soket ebm papst ebmpapst ebm papst fiyatları ebmpapst istanbul ebmpapst karaköy ebmpapst türkiye endüstriyel konnektör fiş fotoseller kablo papuçları Konnektör Konnektör soket kukdong türkiye kukdong. Standart kablo bağı , renkli kablo bağı , ultraviyole kablo bağı , etiketli kablo bağı , cırtlı kablo bağı ve paslanmaz çelik kablo bağı olmak üzere çeşidi bulunmaktadır. Klemsan, KBE-kablo etiketi Satış Fiyatı:10TL. Doğuş Elektrik - Elektrik ve Otomasyon Marketi.


GT-150M Gwest, 150x5mm beyaz kablo bağı. Page 2and 207: Sıyırma kıskaçları Çapı 5. Page 2and 211: BF kablo bağları -ila °C a. Page 2and 213: ASI-Snap etiket tutucusu -ila 80. Page 2and 215: KBL kablo bağı rayı -ila 80. MTL-370ST Gwest, 370x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Güven Elektrik Elektronik LTD.


Kablo bağı etiketi

Otomasyon Grubu en ucuz ürün fiyat ve stok bilgisi için bize iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. Yeniden Yerleştirilebilir Bağlantı Kutusu Etiketleri, EPREP Etiketler - Yedek Kazınmış Plaka Etiketler, Naylon Bez Etiketler. HellermannTyton geniş yelpazede yapışkanlı etiketi , yazıcıyı, mal etiketleme için sarf malzemelerini, kablo etiketlemeyi. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı. KLSPALST bünyesinde bulundurduğu tel erozyon tezgahı, tam teşekküllü kalıp hanesi ve sürekli artan ekstrüzyon üretim hatları ile her geçen gün liderliğe doğru ilerlemektedir.


Kendiliğinden kilitlenebilir kafa tasarımı, kurulumu hızlandırır ve kablo bağı gövdesi boyunca herhangi bir boyda kilitlemeyi sağlar. Güçlü ve dayanıklı kablo bağlama yöntemini temin eder. WeLoc Algılanabilir Plastik Klips Çubuk (Kapama Uzunluğu 32cm) - POM320-2.


Kablo bağı etiketi

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Bilgisayar ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11. Tedarikçiyle İletişime Geç. Soğuk Hava Etiketi : (CW200).


RPL Etiketleri (RL100) - Kabartma Etiketleri - Kabartma İşaretleme için en hızlı ve maliyeti uygun alternatiftir. Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı. Uzatma kablosu dayanıklı bir bağlantı sunuyor 2. Depolama aygıtları ve çevre birimleri arasında hızlı aktarım hızlarını 3. Kılavuz kitabını indirin.


Online sipariş verilebilir. En çok tercih edilmesinin bir nedeni var. Brady geniş bir yelpazede kablo işaretleme çözümleri sunar. Koruyucu kablo boruları ve kablo taşıyıcı sistemler;. Snap-on işaretleme kovanı, kapalı işaretleme kovanı ve kablo bağı işaretleme kovanı için uygun etiketler (bkz.


Karakter yerleştirme yerleri ve aksesuarlar alanı). Endüstriyel Markalama alanında yıllık mesleki birikim ile hizmet vermekteyiz. Sürpriz maliyetlerden uzak, nitelikli işçilik ve zaman planlamasına sadık çözümler sunuyoruz.


Kablo bağı etiketi

ROG Strix X399-E ATX gaming motherboard with Aura Sync, SupremeFX, dual M. Intel LAN, onboard Wi-Fi and USB 3. Yardımcı Plastik Aksesuar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar