17 Temmuz 2017 Pazartesi

Elektirikadam

Elektirikadam

Elektrik adam oyununu ücretsiz çevrimiçi oynayın! Yön tuşlarıyla ileri geri hareket ediyorsunuz. Q yavaş yumruk, W yavaş tekme, E düşmanı alıp yavaşça havaya atar, A yumruk, S tekme ve D ile de düşmanı tutup havaya fırlatıyorsunuz. Muhteşem bir aksiyon oyunu.


Elektirikadam

Oyun Birazdan Başlayacaktır. Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat. Takla Atma (Özel Vuruş) Sola Gitme Sağa Gitme QÖzel Yumruk WÖzel Tekme AYumruk ve Tekme ERakibi Fırlatma STekme. Değişik dövüş stilleriyle elektrik adam hem heyecanlı hemde oynanabilirliği ile herkesin sevdiği bir oyun. NEW tıkla, ismini yaz, ENTER tıkla , peş peşe boşluk tuşuna bas başla.


Oyunda adımızı yazıp karakterin özelliklerini belirleyip enter diyoruz. Hem de hileli elektrik adam oyununda bataryanız tam dolu ve tüm süper hareketleri yapabiliyorsunuz. Diğer oyuncularla etkileşime geç.


Oyunculu Çevrimiçi Oyunlar Oyna! Bu sana sağlam bir savunma yapma adına yardımcı olacaktır. Ayrıca A-S-D-Q tuşları ile sağlam vuruşlar yapabilir ve onu alt edebilirsin.


Savaş sırasında enerjinin durumunu hep kontrol et. Ve sana vuruş yapıp canının azalmasına izin verme. Hergün yeni oyunlar eklenir,. Sitene oyun ekle senin sitende oynasınlar.


Her ne kadar şiddet içerikli bir oyunmuş gibi gözükse de aslında beceri ve zekaya dayanmaktadır. Bunun yanında oldukça eğlencelidir. Tek yapmanız gereken ise elektriğinizi kullanarak karşı tarafa zarar vermektir. TR ve alt sayfalarında gezdiğinizde kullanım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız. Bir sırp olan Slavisa Pajkic , ayrıca “the battery man” , ” Biba the Electricity”, veya yeni bir ifadeyle “ elektrik adam ” kesinlik elektrik akımından etkilenmiyor.


Kötü adama saldırmak için A S D tuşlarını kullanabilirsiniz. New ile oyuna başla isim gir ve adamın rengini seç zorluk derecesini seç ve dövüşe başla. Sayfasına Bakmak İçin tıklayın! Hoşgeldiniz ben Eren, ELEKTRİK ADAM - ÇOCUKLUĞUMUZUN EFSANE OYUNU videom ile karşınızdayım.


Elektirikadam

Gerçekten güzel ve eğlenceli. Bu oyunumuzda amaçlarımız neler neler yapacağız bunlardan bahsederek çöp adamı anlatalım. Klavye tuşları ile oynayacağımız oyunda, karşınıza gelen düşmanları döverek etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz. Sponsor Reklamlar Daha Fazla Oyun.


Sadece en güzel oyunları sizler için seçtik friv. OYUNLARHAKKINDA Oyunlar9. Oyuna başlamak için New tıklayın, isminizi yazın, zorluk derecesini ve renginizi seçin.


Adam Harika Kanatlarıyla Kötü Adamların İzinde (The Amazing Spider-Man Oyunu) - Duration: 10:20. Sitemizde bulunan oyunlar sayesinde günümüzün teknoloji çocukları ücretsiz oyunlar oynıyabiliyorlar. Oynaken eğlenip zekalarını geliştirip vakit geçiriyorlar. Küçük büyük demeden ücretsiz olarak beceri,macera,futbol,zeka vb. Son dakika, güncel, magazin, ekonomi, dünya, yerel ve tüm kategorilerde haberler.


Hızlı ve güvenilir haber. Elektrİk adam Playcell ’de ücretsiz oyna! Oyunun yüklenmesini bekleyin, NEW butonuna tıklayarak oyunu başlatın.


Elektirikadam

Oyunun Amacı: Asıl amaç oyunu düzgün bir şekilde oynamak ve dikkatli olmaktır. En harbi oyun sitesi Harbioyuncu. Macera içerisinden yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.


Dünyayı karıştırmak için yeni planlar yapan bu kötülere, elektrik vererek etkisiz hale getirelim. Gücünü elektrikten alan bir kahramanın oyununa hoş geldiniz. Siz elektrikten üretilmiş bir karaktersiniz. Bu yüzden diğer düşmanlara karşı her zaman bir adım daha güçlü oluyorsunuz.


Oyuna başlamadan önce adınızı yazıyorsunuz ve enter'e tıklayın. Düşmanlar üzerine geldiği anda hemen saldırıya başlayın. Sonra karşınıza görevler gelecek. Adam Savaşları Emporyalita adlandırılan çağda düşmanlar olacak arkadaşlar sizler de o ülkeyi yok etmeye çalışacaksınız.


Dövüş oyunları arasında en zevklilerden biri olan elektrik adam oyunu klasik çöp adamların dövüşünü konu alıyor. Grafikler açısından düşündüğünüzden düşük olsa da eğlence bakımından birçok oyundan çok daha eğlencelidir. Sizlere son zamanlarda paylaştığımız en eğlenceli oyunlardan birini sunuyoruz. Ancak burada seveceğinize çok eminiz.


Dövüş Oyunları kısmının en eğlenceli taraflarından birisi Matrix filminde kullanılan stillerin benzerleri olmasındandır. Aynı zamanda zamanı yavaşlatarak çok özel hareket yapabileceğinizden dolayı ağır çekimde onları durdurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar