4 Temmuz 2017 Salı

Motorsuz redüktör

Motorsuz redüktör

Türkiyenin en büyük, Dünyada saygınlık kazanmış bir redüktör üreticisi olarak size hizmet vermekten gurur duyarız. Flanşlı motorsuz redüktör grubu. E Serisi redüktörler, sonsuz vida ve dişli kademesinden oluşan redüktörlerdir.


Giriş ve çıkış millerinin 90º olması gereken uygulamalarda kullanılır. Hp Kapalı Fan Santrafüj Pompa. Türkiye’nin önde gelen kurumsal yapısı oluşmuş redüktör ve dişli kutusu üreticisidir.


Size hizmet vermek bizim için gurur vericidir. Endüstriyel alanda, sektör için en çok gereksinim duyulan ihtiyaçları karşılamak üzere helisel, paralel ve konik redükleri ve ayrıca bazı sektörler için üretilen özel redükleri ile sanayinin vazgeçilemez markası. Kuvvetin cinsi (radyal veya eksenel kuvvet oluşu), miktarı, konumu ve yönü belirtilmelidir. GÖVDE SONSUZ REDÜKTÖR MOTORSUZ HER DEVİR ARALIĞI STOKLARIMIZDA ADETLİ MEVCUTTUR FİYATLARIMIZ KDV DAHİLDİR. Bu ürünün resmi görüntülenmiyor.


Motorsuz redüktör

TT serisi çift kademeli, motorsuz , monoblok gövdeli, helisel dişli redüktörlerdir. Bundan dolayı redüktör seçimi yapılırken redüktör giriş devrine göre seçim yapılmalıdır ve giriş milinde oluşacak radyal yük değeri katalogda verilen müsaade edilen radyal yük değerlerine göre kontrol edilmelidir. Yüksek tahvil oranı gerektiren uygulamalar için yavru dişli veya çift redüktör bağlantı opsiyonları sunulmaktadır.


Redüktör fiyatlarımızı öğrenmek için bize ulaşınız. Ekstruder tipi ve motorsuz giriş milli redüktörler. Kendi bünyesinde bulunan müşteri temsilcilerimiz ile hizmet verdiğimiz sektörlerle ilgili her türlü sorularınızı iletebilir, taleplerinizi aktarabilirsiniz. C Sera olarak bizler Samsun Sera, Karadeniz Sera, Bafra Sera alanlarında Anahtar Teslim Seracılık hizmeti vermekteyiz. ZSÖNMEZ GÜVENCESİ ALTINDA DEG DRİVE MOTOR VE REDÜKTÖR SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.


Motorsuz redüktör

Bu iki paremetre belirtildikten sonra motorlu motorsuz , flanşlı ayaklı, delik milli, yatay, dikey ayrıntıları belirleyerek uygun redüktör satın alınabilir. Koaksiyel redüktörler piyasada yaygın olarak helisel dişli ayaklı redüktörler ve helisel dişli flanşlı redüktörler olarak adlandırılmaktadır. Motorsuz Dolu Mil Girişli;. Git Ovalbaşlı Tam Diş Civata. Git Anahtar Başlı Akıllı Vida.


Direkt motor akupleli redüktör grubu. MRA-T serisi motorsuz helisel dişli redüktörler giriş milli ve çıkış mi. Ayak bağlantılı ve flanş bağlantılı helisel dişli redüktörler günüm.


Monoblok gövde yapısı sayesinde gövde eksenleri tek operasyonda işlenerek yüksek imalat hassasiyeti sağlanmaktadır. Sonsuz vidalı redüktörlerimiz kw – kw motor gücü aralığında tip gövde büyüklüğünde farklı montaj şekillerine uygun olarak motorlu veya motorsuz olarak imal edilmektedir. A A AF Fve Fgövdeli redüktör ler alüminyum enjeksiyondur.


Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Sertleştirilmiş ve taşlanmış vida malzemesi (21NiCrMo2)ve fosforlu bronzdan imal edilen çark (Gz12SnCuNi) yüksek mukavemet ve verim. T serisi redüktörler konveyör uygulamalarında kullanılmak üzere üretilen kademeli motorsuz monoblok helisel dişli redüktörlerdir. Müşteri isteğine bağlı olarak mekanik kilit uygulaması mevcuttur. Makine üzerine bağlantısı redüktör üzerindeki tork kolu bağlantı delikleri ile yapılabilir.


YILMAZ REDÜKTÖR güç yoğunluğunu ön planda tutmaktadır. Güç yoğunluğu yüksek ürünler, mümkün olan en ufak hacimde en yüksek. FT ÇIKIŞ MİLLİ MOTORSUZ REDÜKTÖR ALIMI YAPILACAKTIR.


IEC Bflanşlı motorsuz redüktör grubu. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığından: ADET 2. EL JENERATÖR SATIŞI YAPILACAKTIR. Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketinden: TEK KULLANIMLIK KAN GRUPLAMA PLAĞI ALIM İHALESİ YAPILACAKTIR.


Motorsuz redüktör

Temel ayırıcı özelliği, dört taraftan bağlanabilir kutu modele sahip olması, giriş çıkış millerinin derece dönük ve esnek bağlantı imkanlarının olmasıdır. Yeni H serisi modeller de bu prensipte dizayn edilmiş ürünlerdir. Emre TAVMAN tarafından kurulmuş ve müşteri taleplerine odaklanmış hizmet anlayışı ile Endüstriyel sektörlerde kullanılmak üzere genel tahrik elemanları satışını başarı ile devam ettirmektedir.


Bveya B1 standart akuple veya motorsuz mil girişli modeller mevcuttur. DF - İki kademeli, helis alın dişlili, motorsuz , flanşlı redüktör Çevrim oranı 3:ile 28:arasında uygulanabilir. Takılabilecek motor güçleri: kw - kw arasındadır. Motovario redüktör , motor ve varyatör üretimindeki geniş yelpazesiyle sektörün önde gelen firmaları arasına girmiştir.


Son teknolojiyi kullanarak yaptığı üretimini İtalya’da toplam 50. POLAT GROUP REDÜKTÖR SANAYİ ve TİCARET A. REDUKTORLU DC MOTOR NEDİR MİL BAĞLANTI ŞEKİLLERİ. Müşteri İsteğine bağlı olarak mekanik kilit uygulaması mevcuttur. Sonsuz vidalar sementasyon çeliğinden ZI formunda imal edilmiş olup, ısıl işlemle sertleştirilmiştir.


Firma İş Konusu Çeşitli tip ve modellerde motorlu ve motorsuz redüktör ,motorlu ve motorsuz varyatör ve çeşitli ebatlarda dişli ve hidrolik ve elastik kavrama imalatı. Ayrıca DG serisi mile geçme motorsuz redüktörler de konveyör sistemleri için en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Değirmen redüktörleri olarak da DA serisi paralel milli redüktörler kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar