24 Temmuz 2017 Pazartesi

Endüstriyel vantilatör

Endüstriyel vantilatör

Endüstriyel Vantilatör Teknolojilerinde Profosyonellerin Tercihi. Onaylı, ATEX belgesine sahiptir. Yıllar üçerisinde gerekli ekipman ve makina parkını genişleterek günümüze kadar ulaşmıştır.


Raks büyük vantilatör modelleri ile geniş alanlarda da serinliği yakalayın! Ses düzeyi orta seviyededir. Ortam sıcaklığını homojen hale getirerek içinde yaşanılan ortamın ısıl konforunu ideal hale getirir, doğal serinleme sağlar. Bu vantilatörler geniş alanlarda yani işyerleri, fabrikalar, lokantalar, cafeler vb. Başlıca Ürün Çeşitlerimiz.


Aspiratör, Vantilatör , havalandırma fanı, fan fiyatları, sanayi tipi endüstriyel fanlar, radyal fanlar, hücreli fan fiyatları. Dündar sanayi tipi, endüstriyel vantilatörler duvar tipi ve ayaklı vantilatör olarak imalat yapılmaktadır. Vantilatörler in kablolu kumandası ile sağa sola dönüşleri durdurulabilir ve V üzerinde kademe anahtarları vardır, dönüş.


Endüstriyel vantilatör

SİSMİST İKİMLENDİRME ŞTİ. ABR TİP ALÇAK BASINÇLI VANTİLATÖRLER. OBR TİP ORTA BASINÇLI VANTİLATÖRLER. YBR TİP KÖRÜK VANTİLATÖRLER.


FDKF RADYAL DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR. AKD - ACD ve firmamıza ait birçok modelin Marka Tescili alındı. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖR ÇEŞİTLERİ, sanayi tipi vantilatör , endüstriyel vantilatör , açık alan serinletme, güçlü hava üfleyen vantilatör , vantilatör fiyatları, endüstriyel vantilatör çeşitleri, vantiklatör çeşitleri, bsv, bsv- ayaklı vantilatör , duvar tipi.


Taşkın Vantilatör olarak, özel projelerinizde üretim parkurumuzda endüstriyel kurutma fırınları üretmekteyiz. Müşteri temsilcimiz ile irtibata geçmenizi rica ederiz. Optimize edilmiş düşük hızda dönen yüksek hacimli bir Alsanfan endüstriyel fan (HVLS Fan), düşük hızla en düşük maliyetle en büyük alanda havayı hareket ettirir.


Kule tipi vantilatör montajı ve sökümü rahatlıkla yapılan bir model olarak öne çıkar. Vantilatörün ayak bölümünde yükseklik ayar borusu ters yönde çevirerek ayak kısmını gövdeden ayırabilirsiniz. Ardından gövde kısmının arkasında yer alan sabitleme vidasını, saat. Mİçin Toz Bastırma Nemlendirme Sistemi.


Sağ sol ekseninde otomatik, yukarı aşağı ekseninde manuel olarak dönüş kabileyeti ile istenen her yönü serinletebilir. Motor üzerindeki kademeli hız amahtarı vantilatörün istenen seviyede çalıştırılmasına olanak sağlar. Siklon Filtre Toz Toplama Geriye eğik seyrek kanat fanlı, teminleme kapaklı, filitreli, istenirse hava kilidi redüktörlü üretilebilir. Buharlı vantilatör sanayi tipi endüstriyel buharlı vantilatörler büyük mekanlarda hava sıcaklığını derece serinletilmesi için kullanılır. Sanayi Tipi Vantilatör n11.


Açık Alan Direk Vantilatör. Sosyal ve Ticari Mekanlar. Bunların dışında fanlarda ve filtrelerde enerji verimliliği, performans ölçüm ve kapasite analizi konularında hizmet vermekteyiz.


Bu nedenle firmamız bu önemli prensip uygun olarak çevreye saygılı , endüstriyel süreç ve verimlilik, maliyet etkinliği açısından yol gösteren havalandırma ürünlerinin tamamını ülkemiz de üreterek siz değerli müşterilierimizin hizmetine sunmaktadır. ER Serisi - Tek Emişli Radyal Vantilatör. EZ Serisi - Çift Emişli Radyal Vantilatör. PHD Serisi- Yüksek Basınçlı Körükler. Goldmaster Vantilatör fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde.


Türkiye ve birçok ülkede en prestijli projelerde ısı santrali, endüstriyel kazan, endüstriyel fan ve endüstriyel brülör üretimleri gerçekleştirmektedir. Sulu vantilatör olarak da bilinen bu vantilatör çeşitleri su haznesine koyacağınız temiz su ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kaliteli Vantilatör Özellikleri. Buharlı vantilatör haznesine kesinlikle kirli su, parfüm, herhangi bir esans ya da sivrisinek kovucu gibi katkı maddeleri koymamanız gerekir.


Endüstriyel vantilatör

Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. ENDÜSTRİYEL AYAKLI VANTİLATÖR - Sağlam gövde, teleskopik ayak ve metal koruma ızgarası ile olası kazaları önler - Alüminyum pervane ile güçlü serinlik gün boyu yanınızda - Büyük ortamlar için özel olarak tasarlandı. Radyal Fan İhtiyaçlarınıza en uygun fan seçimi, fanın kullanılacağı sistem ve prosese bağlı olarak ve duruma özel diğer faktörleri de dikkate alınarak. Havalandırma sistemleri, fan, endüstriyel havalandırma motorları imalatını yapıyoruz.


Her türlü havalandırma motoru imalatını yapmaktayız. Otamatik sağa sola salanımlıdır. Raks tavan vantilatörlerini incelemeye ne dersiniz?


Birbirinden farklı lambalı pervane ve pervaneli avize çeşitlerine göz atmak için sitemize hemen uğrayın! Daha iyi performans için büyük 1bakır Motor ve Aşırı ısınma koruma özelliği ile mükemmel. MANAV REYONU SİSLEME SU BUHARI PÜSKÜRTMELİ SOĞUTMA SERİNLETME SİSTEMLERİ. Su Püskürtmeli Soğutma Sistemleri.


Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Rubenis Vantilatör ,yeni sezonda müşterilere yeni alternatifler sunuyor. Firmamızın ürettiği ayaklı, endüstriyel çeşitler,duvara monte edi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar