23 Mart 2017 Perşembe

Ac ampermetre

TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE. Ekstra güç beslemesi gerektirmeyen bu display, kablo uçlarına gelen 4. MASTECH TÜRKİYE GENEL DAĞITICISI. Pens ampermetre aşağıdaki örnek resimden görüleceği gibi iki kısımdan oluşur. Clamp Meter” olarak isimlendirilir. Montaj için delik çapı 22mm.


Ac ampermetre

Akım çeşidine uygun olarak( AC -DC) ampermetre seçilir. Alternatif akım ( AC ) ölçmelerinde ampermetreye bağlanan giriş ve çıkış uçları farklılık göstermez. A AC Load Current Meter and Multifunctional Testing and Distorted Waveforms.


AC ampermetre bir ampermetre led ampermetre üzerinde ampermetre ampermetre göstergesi ampermetre şant analog ampermetre led ac ampermetre dijital ampermetre Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba. En iyi ac ampermetre seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli ac ampermetre Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Firmamız pano tipi analog ölçü aleti imalatı yapmaktadır. AC sistemlerde ( Jeneratör , şebeke vs ) hat üzerinden geçen akım miktarını ölçen elektrik aletlerine AC AMPERMETRE denir.


Ac ampermetre

Ac ampermetrelerimiz yıl garantilidir. AC devrelerde akım ampermetreyle ölçülür. AC akım pozisyonuna almamız gerekir. EO-72A1AC-AC AMPERMETRE. Pano tipi dijital AC ampermetre - 10A.


TL Vergiler Hariç: 400TL. AC , DC veya TRUE RMS ölçme özelliği kolay biçimde seçilebilir. Not: A’e kadar doğrudan, A’den yüksek değerler için mV ŞÖNT veya AKIM TRAFOSUNA uygun şekilde kalibre edilmiştir. Ampermetre şöntü devreye seri ölçü aleti şönte paralel bağlanır. A ac kademesi: Çene klempleri ile 999.


Ac ampermetre

Yüksel akım ölçülecek DC devrelerde ampermetre şöntü dediğimiz eleman kullanılır. Bu devrede akımı biz miliamper olarak ölçeriz. LED ekranlı dijital AC voltmetre. Aramayı Favorilere Kaydet.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Ac voltmetre AC voltmetre bir çeşit ölçü aletleri. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası!


AMPERMETRE Analog veya dijital olarak iki ayrı türde kullanılabilen ölçü aletleridir. Bu nedenle bir devreye ampermetre bağlamak için devre elemanları arasındaki bağlantıları koparmak şarttır. Cihazı kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz! Değerli ziyaretçilerimiz alışveriş deneyiminize farklı bir boyut katmak isterseniz Denizciden.


Sıfır Nokta Galvanometresi CA 403. Uygun oranda bir yardımcı akım trafosu kullanılarak istenilen büyüklükte akım ölçebilmektedirler. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. Bluetooth üzerinden akıllı telefon uygulaması ile iletişim.


Ac Motor Hız Kontrol Cihazı. Cihazý kullanmadan önce kullanma kýlavuzunu dikkatlice okuyunuz! Enda, enda ampermetre , EPA1EPA14 haneli, akım trafosu veya şönt ile kullanılabilen dijital akım göstergesidir. Ayrıca direnç, süreklilik, diyot ve kapasitans gibi diğer elektriksel parametreleri de otomatik seçebilir. Bu durum çalışmayı daha önce olmadığı kadar kolay ve güvenilir hale getirir.


Elif elektronik tarafından üretilir. AC de buna benzer bir ayırım yoktur. Yukarıda verilen devrelerde kaynak ile yük arasında başka bir eleman olmadığından voltmetreler aynı anda hem yüke, hem de kaynağa paralel bağlı durumdadır.


TL BENZER ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ. ELİF OTOMASYON ELEKTRONİK ÖLÇÜ ALETLERİ VE MAKİNE OTOMASYONU. UNI-T UT 2Pensampermetre. Burada dikkat etmemiz gereken nokta AC 2volt ölçülecekse kademe 5volt ölçüm değerine getirilmelidir.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Bu sayede, elektrik müteahhitleri ve endüstriyel servis teknisyenleri için ideal bir pens ampermetre haline gelir. Analog veya dijital olarak iki ayrı türde kullanılabilen ölçü aletleridir. Elektriksel Özellikler: DC.


Daha küçük akım değerler miliamper veya mikroamper olarak ölçülür. Voltmetre devreye seri bağlanırsa ne olur ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar