24 Mart 2017 Cuma

Ultrasonik jeneratör

Garanti ultrasonik firması olarak ultrasonik jeneratör imalatı yapmaktayız. Bunların yaklaşık kadarı plastik kaynakçılar, temizlik ekipmanları parçaları ve kadarı endüstriyel ultrasonik temizleyici şeklindedir. MRjeneratör frekans esnekliği ve kompakt tasarımı ile eşsiz hale gelir.


MİRTEST MRultrasonik jeneratör frekans aralığı ve güç çıkışı ile rakipsizdir. Hz-200kHz 300w yüksek frekanslı ultrasonik jeneratör : Kontrol kutusu, geleneksel kontrol kutusu, sahip olduğu daha iyi performans, daha istikrarlı ve güvenilir çalışma ve sürekli ayarlanabilir ultrasonik frekans ile karşılaştırıldığında vb mikro,. K onvertör, elektrik sinyalini mekanik titreşimlere dönüştürür, booster e iletir. Benim şirket ultrasonik jeneratör yeni nesil başlattı Bilgisayar çipi, çift ekran frekans akımı, daha güçlü 1) yeni nesil 2) Bir darbe genişliği kontrolü, daha doğru ve daha kararlı çıkış gücü ayarı kullanarak. Ultrasonik Ambalaj Makineleri.


Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Mikroişlemci kontrollü jeneratörler ile makine ve elle-kaynak ekipmanı dışında şirket ayrıca özel amaçlı makinelerle entegre olabilecek aksamları da tedarik etmektedir.


Ultrasonik jeneratör

CE, UCE serisi ultrasonik jeneratör can bağımsız olarak kanıtlanmış yüksek performanslı ürünler, uzun süreli kullanım orijinal üretimini geliştirdi tek bir temizlik tankı, titreşim plakası veya büyük ölçekli temizleme sistemine bağlı olup olmadığını dijital ultrasonik jeneratör UCE şirketin bir dizi, yabancı ileri teknoloji öğrenmek olduğunu verimli. Sitemizde yayınlanan görsel ve yazıların telif hakları tarafımıza aittir. Ltd başyapıtlarından biridir.


AISI 3paslanmaz çelik kasalı ultrasonik jeneratör , Yüksek verimli KHz ultrasonik dönüştürücüler, Üniteler ve ultrasonik jeneratörler arasındaki uzaklık özel olarak ayarlanabilir, PLC veya elektrik panosundan kontrol edilebilir, Ünitelerin yerinde montajı ve kurulumu tarafımızca gerçekleştirilir. Anahtar sözcükler : ultrasonik yöntem, jeneratör , transducer, ultrases dalgas ı Summary : Cleaning of the parts by ultrasonic process is one of the most important and the latest cleaning processes in technology. Its basic elements are generators,trancducers, liquid tanks and cleaning solutions.


ULTRASONİC JENERATÖR : Tamamen yerli üretim olup koruma devrelidir. Kristal setlerin güvenliğini ve bozulmasını önlemeye büyük ölçüde yardımcı olur. Bu sayfada ultrasonik jenerator makina ilanları, ikinci el ultrasonik jenerator makineleri, satılık ultrasonik jenerator makinaları, ultrasonik jenerator makine fiyatları ve 2. Fizik alanında kullanılır.


Kulağın duyamayacağı kadar yüksek ses, ultrasonik ses dalgalarıyla ilgili olan. Bir takılabilir basınç sensörü isteğe bağlı olarak mevcuttur. Her iki sensör de dahili bir SD kart ile donatılmış ultrasonik jeneratör ile bağlanır.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Kalite Sadece 12W enerji tüketimi Etkili Bir Hava Nemlendirme Cihazıdır 2Yerine 219. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Kaynak, kesme, perçinleme, delme işlemleri için özel tasarım Horn imalatımız bulunmaktadır. Dosyalar Soring Bone Knife Catalogue.


Jeneratör 25kHz ve Khz çalışma frekaslarını destekler. Kemik kesimi esnasında minimum kemik kaybı ile maksimum performans gösterir. Yurtdışı firmalarına da ihraç ediyoruz.


Enjektör bakım ve revizyonu Yakıt pompası revizyonu ve zaman ayarlarının yapılması. Türkiye’de ve satış yaptığımız tüm ülkelerin genelinde hizmetinizdedir. Bütün çeşitler CE uygunluk düzenlemelerine tabidir. Farklı tipte çıkış güçleri ve frekanslar bulunmaktadır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Lt Fiyat 56TL Bedava Kargo. Prensip olarak ultrasonik dalgaları üreten jeneratör ve bu elektrik sinyalini mekanik (ses dalgaları) sinyale. BU JENERATÖRLER BİRBİRİNDEN TAMAMEN BAĞIMSIZ VE ÇIKIŞ FAZLARI BİRBİRLERİYLE TAM UYUMLU OLARAK ÇALIŞIR. CİHAZ FREKANS ARALIĞI HZ.


Kromdan yapılmış aletler için kullanılmamalıdır. Bu ultrasonik konvertörler alternatif akım sinüs dalgalar ile çalışır. Hz tarafından akım dönüştürülür 12 veya kHz enerji.


DALDIRILABİLİR TİP ULTRASONİK TEMİZLEME SİSTEMİ. Kendi kazanı yada havuzuna sahip müşteriler için en ekonomik çözümdür. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Ultrasonik jeneratör

Bir sonotrot ve bir transdüseri olan ultrasonik bir yığın olmalıdır. Hz frekans aralığındaki elektrikli ultrasonik titreşim normal Hz ana akımla beslenen bir ultrasonik güç kaynağı tarafından üretilir. Birbirine bağlı konverter, güç kaynağından ( jeneratör ) gelen yüksek frekanslı elektrik titreşimlerini horn yüzeyinde mekanik titreşimler haline getirir.


Ana sayfa Bize ulaşın Site Haritas. Aletlerin makinede yıkanması hem personel sağlığı hem de aletin daha uzun. Teknenize monte edilen bir ultrasonik jeneratör ve transducerler vasıtasıyla insan kulağının duyamayacağı frekanslarda ses dalgaları göndererek yosun ve tek hücreli organizmaların hücre zarının patlatılarak oluşum ve üremesini engelleme prensibi ile çalışır. Ayrıca dijital göstergeden ultrasonik dalga frekansı kontrolü, ultrasonik değerlerin aktüel kontrolü, işlem esnasında meydana gelen hataların takibi yapılabilmektedir. Cihazda tekrarlanabilir sonuçlar ve sabit ultrasonik dalga garantileyen Amplichron şalter özelliği bulunmaktadır.


Ultrasonik jeneratör

Cihaz içerisine entegre edilmiş sıcaklık sensörü kabın sıcaklığını belirler. KHZ, KHZ, khz, KHZ, KHZ, KHZ, 1KHZ veya daha yüksek frekans, tek frekanslı ultrasonik jeneratör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar