31 Mart 2017 Cuma

Aküsüz ups

Genel olarak birçok alanda kullanılmakta olan kesintisiz güç kaynakları, elektrik kesintileri sırasında oluşabilecek olası zararların önüne geçer. Yandaki şemada örnek bir Hitzinger kinetik modüllü aküsüz kesintisiz dinamik UPS ’e ait çalışma şemasını görüyorsunuz. Sanayileşmenin getirdiği elektronik cihazların gittikçe önem kazandığı şu anda her şeyin hesaba katılması ve çok iyi projelendirilmesi gerekmektedir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Aküsüz ups

Favori Aramanız Bulunmamaktadır. ARTISI ise gün geçtikçe çoğalacak eminim. ONLINE ürünlerin OFLINE ürünlere göre avantajlarını kısaca açıklayayım.


OFLINE UPS Çalışma sistemi : Pirizden gelen elektirik akımını direk bilgisayarınıza verir (voltajdaki oynamalar dahil) elektirik kesilirse milisaniye civarında akü moduna geçer. Konvertör ve size özel çözümleriyle hizmetinizde. Dinamik UPS ’lerin kendi içlerinde çeşitli tipleri mevcuttur.


Tıbbi İzole Güç Sistemleri. Smart- UPS On-Line 2V çıkış güç faktörlü, tek faz, çift çevrim online,. UPS verimliliğini görüntüler. Geri besleme koruması: tespit devresi.


Akü yönetimi için EBS (Uzman Akü Sistemi). Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Düşük işletme ve bakım maliyeti vardır. Galvonik izolasyon sağlanır. UPS için 0°C- 40°C, Batarya için 22°C-25°C.


Aküsüz ups

Bu site çerezler kullanır. Bazı ilkel tiplerde aküsüz çalıştırırsan inverter patlar. Bu cihazlar on-line UPS olarak geçiniyor. Bu adi cihazlar neden patlar?


Akü olmadığından şarj akımı sıfırdır. DC besleme gerilimi) maksimuma doğru açar da ondan. Aldığınız siteye tekrar bakın akü hariç yazıyor muydu? Güç modülü aşırı ısı koruması, Aşırı akım, Isı yüksek alarmı. Herhangi bir boyutta veri merkezi ya da yüksek yoğunluklu güç bölgeleri için yüksek performanslı, doğru boyutta, modüler, sıcak ölçeklenebilir, 3-fazlı güç koruması.


MTI-2serisi cihazlar hassas yükler için tasarlanmış modüler online UPS ’lerdir. Hot-swappable modüler yapısı sayesinde tek bir kabinde ile 200kVA arasındaki güçlerde çalışabilecek esnekliğe sahiptir. On-line ups , Double Conversion UPS : Bu tip güç kaynağında gerilim hattındaki dengesizlikler filtreleniyor.


Filtreleme işlemi, gerilimin pillere aktarılması, burada bekletilmesi ve bir devre sayesinde tekrardan 50Hz’e getirilerek yükü beslemesi ile gerçekleşiyor. Aküsüz ) Boyutlar(mm) GxDxY. Ve statik üretimi yoktur.


Aküsüz ups

Enel enerji sizlere bütün hizmetleri kaliteli bir şekilde teknik destek ile sağlamaktadır. Ve hangi tür ups sistemimi kullanmanız gerektiği konusunda da bilgilendirmektedir. Kepenk Ups (Kesintisiz Güç Kaynağı) Tek parça kepenk için üretilmiştir. Elektrik Kesintilerinde güne kadar kepenk kullanım imkanı sunuyor. Trafolu Faz Giriş Faz Çıkış Kesintisiz Güç Kaynağı Ups KVA 50.


UPS yapılandırması: akülerle veya aküsüz. Entegre LAN ağı izlemesi. Yönetim sistemi (BMS) kurulumu için haberleşme portları.


Aküsüz ups

Bu durumda UPS aküsüz fonksiyonunu yapacak ve bu şartnamede belirtilen performans kriterlerini sağlayacaktır. Akü testi, hiçbir şekilde yükün enerjisiz kalmasına sebep olmamalıdır. Household sharing included.


Unlimited DVR storage space. Bu yüzden On-Line UPS ’ler şebeke kesildiginde aküsüz olarak çalıştirilamazlar. Eger böyle bir çalışma isteniyorsa şarj ünitesi filtrelerinin arttirılması gerekir.


D- Statik ve Manuel By-Pass. UPS ’lerde çıkış yüklerinin invertörden veya şebekeden beslenmesine karar veren ve aktarma işlemini yapan bölümdür. Eaton Blade Modüler UPS Teknik Özellikleri. UPS dekoratif ve kolay monte edilebilir yapısı ile ev, işyeri, show room ve ofis ortamları için ideal dir.


Uzun süreli UPS modelimiz ile TV, PC, tasarruflu ampül veya düşük güç tüketen diğer cihazlarınızı acil olarak çalıştırmak istediğinizde de kullanabilirsiniz. Universal Notebook Adaptörleri. UPS Güç Kaynağı, satılık ikinci el yeni UPS Güç Kaynağı fiyatı. Ups resimlerden de görebildiğiniz gibi sıfırlanmıştır. SRC96XLBP2S ÖzelliklerAkü Dizisi ile APC Smart UPS RC 96V Akü PaketiUzatılmış çalışma süresine sah.


Profesyonel Enerji Çözümleri. Endüstriyel Akü Çözümleri. Alternatif Enerji Çözümleri. Artronic Titanium Plus 3. VA Kesintisiz Güç Kaynağı - AKÜSÜZ Ups 400.


TL: Masterguard KVA UPS Ups 1000. TL: Remivac Powerful KVA Online Sinüs UPS Ups 900. TL: Tescom DSP CL106D Online UPS – KVa Güç Kaynağı Ups.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar