21 Mart 2017 Salı

Elektronik etiket

Açık, Okunabilir ve Güvenilir. AKILLI ELEKTRONİK ETİKET. Günümüzde, elektronik sistemlerin daha verimli, erişilebilir kullanılması için sınıflanabilir ve anlamlı veri üretir hale gelmesi olarak Nesnelerin İnterneti’ni tanımlayabiliriz.


Dünyada ve ülkemizde, çok yeni bir teknoloji olan eletronik raf etiketleri çok hızlı bir ivme ile yaygınlaşmaktadır. Size, kendi üretimimiz olan iki model raf etiketlerini sunmaktayız. Teknolojisi ile üretilmiş olan dijital etiketler , beyaz zemine sahiptir ve kağıt gibi gözükür. Bilgisayardan wi-fi üzerinden gönderilen bilgiler beyaz kağıda kalemle yazılmış gibi gözükür.


Gösterge büyüklüğü 1x mm. Balkan Teknoloji elektronik fiyat etiketi çözümleri, kağıdın görsel özellikleri ile elektronik fiyat etiketlerinin tüm faydalarını biraraya getirerek perakencedilere raflarında fiyatları sürekli güncel tutma fırsatı vermektedir. Müşteriler herhangi bir satış yetkilisine gerek olmaksızın ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olma özgürlüğü yaşarlar. En son grafik tasarım programları ile, müşterilerin taleplerine farklı bir yaklaşım ile cevap verilir.


Uyarı Etiketi etiketleri ısıya ve yıpranmaya maruz kaldığından dolayı yapışkanları özel olarak hazırlanan tutkalla hazırlanmalı, kağıdı Poliprobilen malzemeden yani plastik kağıt malzemeden oluşmalı, etiket baskıdan sonra da Selefon ve Lak uygulaması yapılarak sürtünmelere karşı dayanıklı hale getirilmelidir. LetraTag in son etiket hafızası ve baskı ön izleme seçeneği ile doğru etiketi hızla oluşturabilirsiniz Bir klasik haline gelen LetraTag etiketleme makineniz aşağıdaki özelliklere sahiptir - karakterli geniş ekran - Gelişmiş özelliklere kolay erişim sağlayan yön tuşları - 9. Xerox, geliştirdiği basılı elektronik etiket teknolojisi ile ambalajlı, kutulu ürünlerin sahte üretimini ve satışını engellemeyi amaçlıyor. Xerox, dünyada pazar büyüklüğü trilyon doları, Türkiye’de ise milyar doları geçen sahte ürünler ile mücadelede kullanılacak. Künye işlemlerinin amacı ve içeriği.


Leave a Reply Cancel Reply. Sistem bileşenleri: Akıllı elektronik etiket , gateway ve mağaza ara birimi (MAB). E-INK ekrana, kullanıcı butonuna sahiptir ve BLE teknolojileri ile düşük güç tüketimli ve uzun pil ömürlüdür.


Elektronik etiket

Endüstriyel PC ve Paneller. Gıda Güvenlik Ekipmanları. Geliştirdikleri elektronik etiketle bagajınızı akıllı telefonunuza bağlayarak takip edebilecek, isterseniz check-in bile yaptırabileceksiniz. Havayollarıyla uyumlu çalışacak. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır.


Laminasyonlu demirbaş RFID Etiketi. Bilişim Demirbaş Etiketi. El aletleri RFID Etiketi. Bağlanabilir demirbaş RFID Etiketi. Snap Around Cable Markers.


Beyler merhaba lokantanın ön muhasebe bölümde askerlik yapıyorum. SMD Dizgi hakından en son yenilikler , Membrane Switch imalatı 1yerli üretim Leksan Etiket makina ve cihazlarınızda kullanabileceğiniz Tuş Takımı üretimi. Deneyimli çalışan kadromuz.


ELEKTRONİK RAF ETİKETİ KIYMA MAKİNALARI GAZLI TABAK MAKİNALARI VAKUM MAKİNALARI DÜŞÜK ISIDA PİŞİRME MAKİNESİ Piyasa Bilgileri Merkez Bankası Kurları. Elektronik eşya demirbaş RFID Etiketi (Büyük) Omni ID IQ 800P. Bizler harika WordPress temaları oluşturmayı ve destek vermeyi seven bir grup tutkulu tasarımcı ve geliştiriciyiz. Günümüzde en temiz ve en rahat ulaşılan enerji şekli elektrik olması sebebiyle evlerimiz, iş yerlerimiz ve dünyamızın her yerinde elektrikle çalışan aletler ile dolmuştur.


Elektronik etiket

Xerox’un ünlü AR-GE laboratuvarı Xerox PARC’ta geliştirilen ve Basılı Bellek olarak adlandırılan elektronik etiket teknolojisi, ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen Pharma Expo adlı fuarda tanıtıldı. Sahteciliğe karşı en etkili çözüm. Bagtag: Bavulunuza kablosuz elektronik bir etiket.


Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Etiket ,barkodlu etiket , köprü, lastik, fermuar ve benzeri malzemeleri istenilen boyda ve sayıda kesmektedir. Hassas sensörü vasıtasıyla etiket üzerindeki çizgiyi kaçırmadan kesim yapar.


Robot Sophia’nın kardeşi Little Sophia çocuklara kod öğretecek. Etiket : elektronik ticaret Barkod Basımı Ticari ürün numaralandırmasında ikinci aşama, GTIN-numarasının barkod alfabesikullanılarak ürün paketi (ambalajı) üzerine barkod olarak basılmasıdır. Kendinden yapışkanlı bobin veya tabaka etiketlerdir. Etiket hammaddesi kâğıt olabileceği gibi PP, PE, PET veya alüminyum da olabilir. Siparişler (20) FashionWind Store.


Financial Times gazetesinin haberine göre, ABD’de ilk kez çalışanlarının kimliğini belirlemek için elektronik etiket takan denetim kamerası şirketi CityWatcher, yeni geliştirilen. Tekstil sektöründe kullanılan herçeşit baskılı ve dokuma etiketlerde ürün yelpazemiz içinde yer alır. Etiketi alınacak olan malzemeler liste halinde girilebilir. Tek malzeme için alınabilir.


Tofaş’a elektronik irsaliyeyi otomatik olarak göndermek mümkündür. Elektroniğin gizemi bilim teknik elektronik plc otomasyon programlama mikrodenetleyiciler. CMT HM-E2Termal Etiket Yazıcı.


Sökülebilir, İz bırakmayan Etiketler. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği. Dymo Muadil Adres Etiketleri.


Mekanik Etiketleme Makineleri. Icon Etiketleme Makinesi. P-Touch Etiketleme Makineleri. Sürpriz maliyetlerden uzak, nitelikli işçilik ve zaman planlamasına sadık çözümler sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar