10 Mart 2017 Cuma

Network kablo test cihazı

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. CableIQ Yeterlilik Test Cihazı.


Network kablo test cihazı

PC’lerin ve switch’lerin hızlarını ve duplex ayarlarını algılar. View 5fiber optik kabloların kurulumu ve koruması için yüksek hassasiyet test kapasitesine hızlı cevaplama süresine ve çok nokta dokunmatik ekranlı kullanıcı dostu işlem özelliklerine sahiptir. Bu akıllı cihaz doğru ve hızlı test sonuçları sunar ve otomatik olarak doğru raporlama yapar.


Takım çantası ürünle birlikte gelmektedir. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Sunduğumuz ürünlerin yanı sıra cihaz kiralamadan kablosuz ağ saha keşfine ve ürün eğitimlerine kadar katma değerli hizmetlerimizle de yanınızdayız. Geniş LCD ekranında PASS, FAIL uyarılarıyla açık, kısa ve cross arızaları kolaylıkla tespit eder. CODEGEN RJ11-RJ45-BNC-USB INKABLO TEST CİHAZI COD013.


RJ1 RJ4 BNC ve USB uçlu kabloları test etme imkanı sağlar. Belirli bir port üzerinden telefon, güvenlik kamerası veya Access Point’i besleyebilirsiniz. Switch’e bağlanın (Link to the Switch) Switch adını ve hangi portuna kablo bağlantısı yapıldığını gözlemleyeceğiniz switch testlerini gerçekleştirin. GARANTİ: MASTECH Cihazınız, Üretim Hatalarına Karşı Yıl Garantilidir.


E, 6E, coaxial kablo , telefon hatlarındaki kablo hatalarını, açık devreleri, kısa devreleri, kablo atlamalarını, ters bağlantıları ve cross bağlantılarını tespit eder. Genellikle aynı dosya içinde işlem yaparken bilgilerin aktarılma hızı çok önemlidir. Proses Standardizasyonu – AutoTest profilleri, cihaz dağıtımının geçerliliği,.


Email ile sipariş edilebilir. Uzak birim ile duvar prizleri ve uzak mesafe kabloları kolaylıkla test edebilirsiniz. Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz. Her bir tel için LED hata göstergeli.


Bağımsız parçası sayesinde yer altından çekilmiş kabloları test imkanı. Otomatik veya manuel olarak pin sinyal tarama. Volt pil ile adaptörsüz çalışabilme.


Network kablo test cihazı

Ultraportable live network LV cable identifier. V Peak Gerilimi kV RMS Test Gerilimi. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Popular catkablo test cihazı of Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you.


GHz wireless network test cihazı. Channel Survey, BSS Survey, Roaming Test , Bağlantı testi, AP power tesbiti. Priz Test Cihazı Proskit Ölçü Aletleri Ses Ölçer SMD Ölçüm Cihazı Termometre Voltaj Test Cihazları.


PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Fizyoterapi Test Cihazı Kablosu kablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri, network ürünleri,voltaj çevirici,sata çevirici,usb 3. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Kablo İzleyici Kablo Test Cihazı. Network Tets Aletleri Network Kablolari Konnektörler İrtibatlama Aleti Facepatler Duvar Prizleri ve Faceplate Keystone Jacklar CatPatch Kablolar CAT6A Patch Kablolar CATPatch Kablolar Patch Panel Serisi. Network kablosunu test için iki tane olması gerekiyor.


Elinizdeki cihazın giriş kısmına bakın RJ (tane pin olacak) RJ(veya adet pin olacak). Test cihazı , belirli tipteki bir kablonun veya donanımın gücünü ve bağlantı durumunu ölçen cihazdır. Profesyonel düzeyde network ve koaksiyel kablo test cihazı. Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): 46TL. Codegen COD0Network Kablosu Test Cihazı.


Network kablo test cihazı

Diğer CODEGEN Ürünleri Yorum Yap. Dijital Multimetreler Kalibratörler Pensampermeteler Termometrerler Titreşim Ölçerler (Vibrasyon) Termal Kameralar Tesisat Test Cihazları Gerilim ve Devamlılık Test Cihazları Aksesuarlar. JDSU-FIT-SDDijital İnceleme Kiti Mikroskop, USB 2. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol. ODAK ELEKTRONİK VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ.


Digitus RJ1 RJ1 RJ4 BNC Uçlu Bağlantılar İçin Test Cihazı. Teknik özellikler RJ1 RJ1 RJve BNC uçlu kabloları test etme imkanı sağlar. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


Aktif network veya herhangi canlı hat üzerinde kullanılmamalıdır. Geliştirdiğim bu devre patch network utp kablo (rj45), telefon köken (rj11) ve telefon ahize (rj10) kablolarının sağlamlık ve testlerini yapmaktadır. Daha önce buradaki kablo test devresini delikli plaket üzerine kurmuştum ve sadece rjpatch kabloyu kontrol edebiliyordu. Devreye kablonun daha testini ekledim ve baskıdevre çizimlerini expresspcb ile yaptım. LT Fiyat 2TL Bedava Kargo.


Yalnızca bilgi verme amaçlıdır. Satıcı sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar