17 Mart 2017 Cuma

Alçak gerilim trafoları

Alçak gerilim trafoları

Alçak Gerilim Akım Trafoları. Akım trafoları , bağlı olduğu devreye seri bağlanır ve sekonder devresindeki ölçü aletlerini yüksek gerilime karşı izole eder. GİRİŞ Akım trafosu, primer sargılardan geçen alternatif akımı çevirme oranı ile sekonder sargılara aktaran, bu sayede yüksek akımların elektronik ölçme cihazları ile ölçülebilmesini sağlayan elektrik cihazlarıdır. Trafo tipi, “P” veya “Fs” ile başladıktan sonra bir.


KÖK), trafo binası, direk tipi trafo postası, enerji nakil hattı (ENH), alçak ve orta gerilim (AG-OG) dağıtım Ģebekesi, genel aydınlatma tesisleri, kompanzasyon tesislerini, 1. Gerilim trafosunun yapısı, normal iki sargılı gerilim düşüren trafolar gibidir. Sekonder sargı ise, nominal yükte kaybın çok az olmasını sağlayacak kalınlıkta telle sarılmıştır. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır.


Bina tipi trafo merkezli tüketicilerde, trafo alçak gerilim çıkışı direkt olarak ana dağıtım panosuna gelir, oradan tali panolara enerji dağıtımı yapılır. ALÇAK GERİLİM DAĞITIM PANOSU VE MALZEMELERİ 1. Ayrıca uzak mesafelere taşınan elektrik enerjisini abonelerin kullanımına sunulabilmesi için elektrik enerjisini d önüştürücü trafolar yardımıyla orta ve alçak gerilime dönüştürürüz. Genel olarak alçak gerilimde kullanılan akım trafoları kuru tip olarak üretilirler. Ekonomik açısından akım trafosu fiyat ucuz, ancak herhangi bir arızada tamiri zordur.


Alçak gerilim trafoları

Akım ve gerilim trafolarını yalıtımları aynı prensiple yapılır. Akım dönüştürme oranı, primer akımının, sekonder akımına oranına denir. Dağıtım transformatörü çıkışı.


MBS firması mükemmel performanslı ürünleri, en yüksek standartlardaki kalitesi ve sürekli büyüyen, yenilikçi yapısıyla ön plana çıkmaktadır. V üstü yüksek gerilim olarak geçer. V ve alt değerler alçak gerilimdir. Dediğim gibi piyasada OG tabiri revaçta kullanılıyor Daha çok dağıtım trafosu, indirici, yükseltici trafo , izolasyon trafosu vs.


V kademesine kadar trafo merkezlerinde, gerilim transformatörleri baraya sigortalı ayırıcı üzerinden bağlanmalıdır. Bu fabrika da dünyada ki en son teknolojilere uygun olarak elektronik sayaç sistemleri, alçak gerilim ve 1kV’a kadar Ölçü transformatörleri, Ayırıcılar, sigortalar, kondansatörler, dağıtım trafoları , metal muhafazalı hücreler gibi elektrik malzemelerinin imal edilmesi planlanıp, hayata geçirilmeye başlanmıştır. Esitaş Elektrik Sanayi ve Ticaret A. Led Panel Trafoları Led Yol Cadde Aydınlatma Armatürleri Linear Aydınlatma Spot Ray ve Aksesuarları Elektronik, Mekanik Balast.


Trafo uçlarının polariteleri dikkate alınmadan yapılacak bağlantılar çok tehlikeli sonuçlara neden olabilir. Trafoların Gerilimine Göre Çeşitleri Trafolar kullanılacağı gerilim sınıfına göre seçilir ve üretilir. Bu alternatif gerilimin yükseltilmesi işlemi transformatörler yardımıyla çok kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Uzak mesafelere taşınan elektrik enerjisi, abonelerin kullanımına sunulabilmesi için düşürücü trafolar yardımıyla orta ve alçak gerilime düşürülür. Bağlı olarak istikrarlı yatırım , üstün yeterlilik ve iyi satış sonrası hizmet sektöründe önde gelen üretici ve ihracatçılarından biri olarak bize yaptık.


Biz kaliteli ürün ve rekabetçi fiyat ve zamanında teslimat sizin için söz veriyorum. Bunlardan birisi olan primer. Enflasyonla Topkeyün Mücadele. Bu yüzden trafo şebeke sisteminden ayrılır , yüksek gerilim kontrol kalemi ile fazlar tek tek kontrol edilir.


Jeneratör beslemesinden dolayı trafoya tersten enerji gelebilir. Son olarak orta gerilim alçak gerilime düşürülmektedir. Bunun için kullanılan transformatörlere ise dağıtım transformatörleri denir. Blok, Mesnet, Bara Geçişli.


Trafo Tesisleri - Topraklama Koruma Sistemleri. Orta gerilim , yüksek veya çok yüksek gerilimleri alçak gerilime bağlayan gerilimdir. Voltmetre ile bağlanarak ölçümler yapılmıştır. Turck Temassız Darbe Korumalı Lineer Pozisyon Sensörleri.


Sıvı Seviye Rölesi Nedir? Transformatör ( trafo ) Nedir? Dünyanın Her Yerine SRM Pano İmzasıyla İhracat Yapıyoruz. Duyarlı Üretim Tesislerinde Üretilmektedir. Orta Gerilim Trafoları , OG seviyesinde kullanılan akım trafosu, gerilim trafosu ve OG-AG dönüşümünü yaparak tesisleri besleyen dağıtım trafolarını kapsamaktadır.


Alçak gerilim trafoları

Kuru tip akım trafoları genellikle alçak gerilim şebekelerinde tercih edilirler. Kuru tip trafolara göre, terleme, yağ dökme,kirletme gibi dez avantajları vardır. Trafo Bakım ve Onarım Hizmetleri Gelişen dünyada enerjinin ve enerji ile ilgili gereksinimlerin önemi gün geçtikçe daha net görülmektedir.


Mobil Trafo Merkezleridir. N ise cihaz işletme topraklamasına bağlanmıştır. Kutuplu, Tek Kutuplu ve Sigortalı tip orta. Phoenix Contact Analog Sinyal Dönüştürücüler. Trafolar elektrik makinalarının temeli olup ana hatlarıyla İzole ve ototip olmak üzere iki modelde üretilmektedir.


Reaktörleri, şebekeden istenilen endüktif akım ve buna bağlı olarak endüktif güç. VA ya kadar direk tipi veya yer tipi tasarım. VA ve üzerinde yer tipi tasarım.


Koruma röleleri, termometre, basınç göstergesi gibi çeşitli aksesuar seçenekleri Aksesuarlar için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar