24 Mart 2017 Cuma

Alüminyum bara

Alüminyum bara

Yaklaşık daha uygun fiyat alarak üretim maliyeti avantajı sağlanmaktadır. Bakır kaplı alüminyum bara , saf bakır baralara oranla daha hafif ve düşük maliyetli bir alternatiftir malzemedir. Maliyetleri oranında düşürür. Yüksek elektrik ve ısı iletkenliği. Kolayca bükülür, delinir ve kesilir.


Alüminyum bara

Alüminyum Bara Sistemi aluminyum - bara -sistemi. Müşteri talebine istinaden ürünler kalay, gümüş veya nikel kaplı bara olarak imal edilebilir. Bakır bara imalatı, 9elektrolitik saf bakırdan imal edilir. Firmamız Çeşitli ebatlarda alüminyum bara ları siz değerli müşterilerine sunmaktadır.


A taşıyacak bakır baraları alüminyum olanlara ek yapmamız gerekiyor. Günümüz ekonomisinde alüminyum baralar , bara piyasasında ciddi oranlarda avantaj sağlamaktadır. Rutin Deneyler İmalatı tamamlanmış bütün baralar için aşağıdaki muayene ve deneyler uygulanacaktır.


Kabul Deneyleri ve Numune Alma Sözleşmede aksi belirtilmedikçe kabul sırasında Alıcı tarafından aşağıdaki deneyler uygulanacaktır. Flexible Connector, Flexible Bara ,Folyo Flex,Örgülü Flex,Esnek Bakır Bağlantı,İzoleli Flex,PVC kaplı bakır,Yaprak flex,bakır bara , Anasayfa. MIG Kaynaklı aluminyum Bağlantılar. Aşağıda yer alan alüminyum ağırlık tablolarında değişik formların kilogram cinsinden değerlerini bulabilirsiniz. Ayrıca alüminyum ağırlık hesabı aracını kullanarak istediğiniz ebatların teorik ağırlıklarını hesaplayabilirsiniz.


Metal ağırlık hesaplama aracını kullanarak alüminyum , paslanmaz çelik, pirinç, bakır, bronz, kurşun, titanyum gibi metallerin ve delrin, fiber, kestamid. Southwest Aluminum şimdi alüminyum alaşımlı alüminyum alaşımlı alüminyum çubuğu uygun fiyata sunuyor. Otomotiv, havacılık, savunma, elektronik, soğutma ve diğer birçok sektörde yaygınlıkla kullanılmaktadır. Piyasada kullanılmak üzere alüminyum ve bakır olmak üzere değişik metallerden yapılır. CNC makinalar ile sac ve bakır kesme bükme delme işleriniz fason olarak yapılır Bakır ve alüminyum bara için fason hizmet sunarız Gazaltı, oksijen, tig, punta, elektrot kaynağı, gibi çeşitli kaynak yöntemleri için hizmet sunarız.


Fakat,Load Bank tasarımı yapıyoruz ve kullanacağımız baralar ile ilgili bir sorum olacak. Kolay şekil verilir, form bozukluğu olmadan şeklini korur. Gümüş renkte sünek bir metaldir.


Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunur ve oksidasyona karşı üstün direnci ile tanınır. Bu direncin temelinde pasivasyon özelliği yatar. Baralar , Malzeme Listesi’nde belirtilen malzeme, kesit şekli ve kesitlere uygun olarak temin edilecektir. ANKARA BRONZ olarak hizmetinizdeyiz.


Sahip olduğu bilgi birikimi ve farklı döküm yöntemlerinde uzmanlaşmış olup Bronz , Aliminyum, Pirinç ve diğer Özel Bakır alaşımlarının ölçülerinde dökümünü yapmaktadır. Dünya standartlarında gelişime açık bir firmayız. Onka Ürünleri Kullanılıyor!


Tüm kaynak işlerimiz uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Malzeme: Dikdörtgen veya daire kesitli içi boş veya dolu olmak üzere her kesitte, şartnamesine ve standardına uygun evsafta alüminyum bara. Gerektiğinde kullanılacak fleksıbıl ara parçasının malzeme bedeli alüminyum bara malzeme fiyatından ödenir. Busbar elektrik enerjisinin dağıtım ve taşınması için tasarlanmış prefabrik ve modüler bir sistemdir.


Alüminyum bara

ALÜMİNYUM ÇUBUK Tüm ürünler. Busbar sistemi, elektrik taşıyıcı kalay ile kaplanmış alüminyum veya bakır bara iletkenlerinin izole edilerek metal bir gövde içerisine yerleştirilmesi ile meydana gelir. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır.


Birecik barajı havai hat alüminyum bara sisteminin kaynak işlemlerini yaparak bu alanda da söz sahibi olduğunu ispat etmiştir. Aliağa termik santralinin kablo hat gerdirme sistemlerini imalatını yapmıştır. Flexible bağlantı baraları alçak ve yüksek gerilimde vibrasyon ve darbenin çok olduğu yerlerde, hareketli eleman özelliğine sahip oldukları için tercih edilirler.


Terminaller yüksek ve orta gerilim trafolarda enerji aktarma elemanı olarak kullanılırlar. Bakır alüminyum ve prinç malzemelerden üretilebilirler, Bu tip terminaller. PVC Bara Sistemi enerji-tasima- bara -ray-sistemi-conductix-wampfler.


Kanallarda Uzun Ömür ve Hız. Dört köşeli kesici uçlarda ekonomik kanal açma ve uzun ömürlü takım gövdesi. Standart ürünlerimizin arasında: Çubuk, Lama, Düz boru, Kangal boru, Kutu Profil, Topraklama çubuğu - levhası, Çatı kaplama, Bakır fittings ve ince teller. Yine boru tipinde alüminyum baralar ise 2ve 4kV’lık trafo merkezlerinde özel olarak gaz izoleli iletim hatlarında da giderek kullanılmaya başlanmıştır.


Alüminyum bara

Bara Birleştirmede Kullanılan Yöntem. Dövme, döküm ve işleme olarak imalatları yapılmaktadır. Elektrik panoları bütün ş. Su Soğutmalı Sekonder Kablolar.


Press Kaynaklı Bakır Esnek Bağlantılar. Ayrıca, frekans ve güç ayarı ile Inductotherm Grup şirketleri, burada sayılanlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, neredeyse bütün metal ve malzemeleri işleyebilmektedir: Demir, çelik ve paslanmaz çelik alaşımları, bakır ve bakır esaslı alaşımlar, alüminyum ve silikon. Email ile sipariş edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar