21 Ağustos 2018 Salı

Bc337 transistör

Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. AC1transistör , BC1transistör , BC2transistör , BC3transistör , AF1transistör , BF4transistör , AD1transistör , BD1transistör , AA1transistör , BY1transistör gibi. BC3transistör özellikleri: Anahtarlama ve yükselteç (özellikle düşük güçlü çıkış katları) devrelerinde kullanılabilir.


Elektronik mühendisliği için kitaplarla savaşan ve arası hiç iyi olmayan kişi. BC Transistör Serisinde yer alan BC3Transistörün fonksiyonlarını ve işlevlerini daha detaylı görebilmek için mutlaka bu transistörün datasheetini inceleyin. Previous BC5Transistör. BC3BC Transistör Serisisinin fonksiyonlarını ve işlevlerini daha detaylı görebilmek için mutlaka bu transistörün datasheetini inceleyin.


TL En uygun fiyat ile şimdi satın al. Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kredi Kartı taksit hepsi için Robolink Ankara, Online Satış robolinkmarket. Ucuza satın alın Bc3Transistor Şimdi. Satın aldığınız ürün ile ilgili destek. Sitemizdeki ürünler ile ilgili sorularınız için.


Bc337 transistör

It can also switch loads upto 45V and 800mA hence also used as general purpose transistor. Bc3modelleri, Bc3çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. ZELLİKLERİ, ÖRNEK DEVRESİ VE TÜRKÇE VERİSAYFASI (DATASHEET) ÖZETİ BC5, kolaylıkla bulabileceğiniz bir NPN türü BJT Transistördür. W General Purpose NPN Plastic Leaded Transistor. Bu transistör hem seri üretime daha uygundu hem de daha iyi çalışıyordu.


GND derken eğer asimetrik bir besleme ise , yani yalnızca iki kutup varsa (akü gibi, adaptör gibi, pil gibi) o vakit - eksi uç GND kabul edilir. This little transistor can help in your project by being used to help drive large loads or amplifying or switching applications. There are 2bc3bc3transistor suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries are China (Mainland), Hong Kong, and Turkey, which supply , , and of bc3bc3transistor respectively.


Bc3bc3transistor products are most popular in Mid East, North America, and Southeast Asia. Elektronik devrelerde sıkça karşılaşılan PNP ve NPN transistörler, yarı iletken bir komponenttirler. Anahtarlama elemanı olarak kullanılan transistörler aynı zamanda gerilim ve akım kazancı (yükselteç) uygulamarında da kullanılır.


Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! Toptan satış bc3transistor Ucuz bc3transistor Partilerden, Güvenilir bc3transistor Toptancılardan satın alın. All Transistors Datasheet. Adet Kırmızı LEDAdet Sarı LEDAdet Yeşil LEDAdet Mavi LEDAdet. Fairchild Semiconductor Corporation Rev.


Bc337 transistör

A wide variety of bc3-bc3transistor options are available to you, such as triode transistor , bipolar junction transistor , and field-effect transistor. You can also choose from free samples. There are bc3-bc3transistor suppliers, mainly located in Asia. Birçok Hobi ve Elektronik Devrelerindede Kullanılan Kompenenet Türüdür. A BC3transistor is a three-terminal current control device used for general purposes.


Based on the semiconductor type use the BC3transistor is a negative-positive-negative (NPN) type because the main terminals use a negative (N)-type material. NPN general-purpose transistors. Also available in SOT54A and SOTvariant packages (see Section 2). Transistor mounted on an FRprinted-circuit boar single-sided copper, tin-plated and standard footprint.


Bc337 transistör

BC3- NPN Transistör - Ürün Hakkında BC3- NPN Transistör , NPN tipi bir transistordür. TA = 25°C unless otherwise noted. Parameter Symbol BC3NPN BC3PNP Unit Collector-Emitter Voltage VCEO Collector-Emitter Voltage VCES V Emitter-Base Voltage VEBO 5. A A Emitter Current Peak IEM 1. NPN silicon amplifier transistor BC3- 40.


Motorola BC3Series Datasheets. FLAT OF TRANSISTOR IS ON TOP D74Z (M) TO-Radial Ammo Packaging Configuration: Figure 3. BC557B: Adet (Genel amaçlı PNP transistör ) BC3: Adet ( Anahtarlama ve yükseltici uygulamaları için NPN Transistör ) BC327: Adet ( Anahtarlama ve yükseltici uygulamaları için PNP Transistör ). BD140: Adet ( Anahtarlama ve yükseltici uygulamaları için PNP Transistör ). BC3Bipolar Transistors - BJT are available at Mouser Electronics. BJT NPN Si Transistor Epitaxial Enlarge Mfr. BC3datasheet, BC3datasheets, BC3pdf, BC3circuit : MOTOROLA - Amplifier Transistor ,alldatasheet, datasheet, Datasheet search site for Electronic.


Bc337 transistör

HABERLER REFERANSLARIMIZ ÖDEME ve TESLİMAT. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Transistors are characterized by the I-V behavior between terminals (there are - base, collector and emitter).


BC3is the part number of the transistor. Televizyon tamirciliğınde çırak olarak erken dönemde iş hayatına başladı. The BC3transistor might have a current gain anywhere between 1and 630.


The gain of the BC3-will be in the range from 1to 25 BC3-ranges from 1to 40 BC3-ranges from 2to 630.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar