6 Ağustos 2018 Pazartesi

Dişi erkek kablo

Kablolar çok tellidir ve kırılma gibi sorunlar olmaz. Kdv hariç 2TL üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Bu miktarın altında tüm Türkiye Yurtiçi Kargo ile sabit fiyat: 17. Seçenekleriyle Bu Ürün 3. Yapışık şekilde ve kendiniz ayırabileceğiniz adet tekli jumper kablosundan oluşmaktadır. Breadboard kablosu olarak da bilinen, ayrıca arduino, elektronik eğitim setleri vb.


Uzunluğu 20cm olup, her pakette adet tümleşik bulunmaktadır. Toplam renk ve her renkten adet olmak üzere toplam adetlik paket halindedir. Bir ucu dişi , diğeri erkek jumper kablodur.


Karşılaştırma listesine ekle. Dual-Link DVI Kablo PureInstall serisi. Sahne ve ev kayıtları gibi hareketli alanlarda kullanılan yüksek esneklikli dengeli mikofon kablolarıdır. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın.


Uzunluğu 30cm olup, her pakette adet tümleşik bulunmaktadır. Mini breadborad 1delik mavi renk. Küçük dervreleriniz için en uygun bord.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Dişi - Dişi dupont jumper kablo. Jumper Deney Seti Kablosu Erkek. Erkek - Erkek dupont jumper kablo.


A erkek - a dişi usb kablosu 1. Sitemiz ürünlerin en kalitelisini satışa sunmaktadır. TeknoGreen TKS-9Scart to Scart 1. Ankara Çankaya: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. JUMPER KABLO 30CM DİŞİ - ERKEK 40. Bu kabloların bir ucunda erkek diğer ucunda dişi konektör bulunan 155mm uzunluğundaki bağlantılardır.


Bu konektörleri kullanarak herhangi bir kart üzerindeki hiç bir ek kablo kullanmadan bağlayabilirsiniz. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.


Dişi erkek kablo

ENKODER SOKETi , pinli dişi erkek encoder soketi, pinli askeri tip soket, pin military tip soket, connei soket tuchel soket , sensör soketli kablosu , Msensör kablosu msensör kablosu Csoket. INCA ISTR-30T 2x erkek RCA 1x dişi Stereo 30cm Ses Ara Kablosu ,TL Fiyatları Gör fiyat var DARK 2x3. Uzun süre ve tekrar tekrar kullanılabilir.


Arduino Market güvencesiyle şimdi satın alın. Kaliteli malzemeden üretilmiştir. Kolayca breadboardlar ve diğer devrelerde kablo bağlantı yapılmasını sağlar.


KABLO MDVR PİN METRE ERKEK - DİŞİ UZATMA KABLOSU. Dijital sinyali akıcı, kusursuz bir şekilde işleneceği cihaza ulaştırır. Taksi Kamyon Otobüs MDVR Araç kamera Bağlantılarında Kullanılan Kablodur. F konektörlü kablo ucuna takıldığında L Tipi TV erkek fişe dönüştürür. Düşük işaret seviyelerinde ve ev içi kullanıma uygundur.


Dağıtım sistemlerinde kullanılamaz. Sitede Gezenler Şu anda sitede gezen üyeler. Kuş Kuş sahipleri kulübü. Köpek Köpek sahipleri kulübü. Kemirgen Kemirgen sahipleri kulübü.


Dişi erkek kablo

Kedi Kedi sahipleri kulübü. Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. HDMI - Micro HDMI Kablo 1. Aksesuarlar Online Sipariş Edin. Type-C Cihazlarınızda USB Aygıt Kullanmanın En Hızlı Çözümü USB 3. Web sitesi, kullanıcının online dolaşma tercihleri doğrultusunda reklam mesajlarını göndermek için kendi çerezlerini ve üçüncü taraf çerezleri kullanır.


Mikrofon Kablosunu uygun fiyata internet satış sitemizden satın alabilirsiniz. Müzik Borsası Uraz Bilişim Çözümleri Elk. KUTUPLU ERKEK - DİŞİ IP KONNEKTÖR.


Dişi erkek kablo

Elektroteknik olarak siz değerli üreticilerimize ürünlerini en iyi şekilde koruyacak en kaliteli klemens ve kablo bağlantı ekipmanları , aydınlatma armatürleri ve ekipmanları sunmaktayız. UL , VDE , KEMA ve CE sertifikalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar