7 Ağustos 2018 Salı

Pll fm verici

Pll fm verici

Verici , stereo kodlayıcılı veya kodlayıcısız olarak kullanılabilmektedir. Ankara Keçiören: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Mhz 1W, Radyo RF Yükseltici Watt. SELAMLAR, Değerli Antrak Gazetesi okurları bu ay bir ara uygulayıp çalıştırdığım çok kararlı çalışmakla birlikte berrak bir sese sahip olan 1miliwatt gücündeki vericinin yapımı hakkında size bilgi vermeye çalışacağım. FM Verici Devresi 1W 50Mhz 108Mhz, FM Radyo RF Yükseltici Watt.


Pll fm verici

Devre şeması büyütmek için aşağıdaki resme tıklayın. Mhz ile 1Mhz arasında istenilen frekansta modüle edilebilmektedir. Delab Pll Kontrollu Fm Modülatör ( Fm Verici ) Yıllar önce bu vericiden almıştık. Ancak bugün itibariyle bu fm modülatör den üretilmiyor.


Bu fm modülatör den elinde olan varsa bizimle iletişime geçerse seviniriz. Delab yetkilileriyle görüşmemizde cihazın üretilmediğini beyan ettiler. The transmitter includes RDS -SCA input and Audio – MPX input with optional preemphasis.


It can be used with or without stereo encoder. Tuning over the FM band is provided by two buttons. Almak isteyenlere yardımcı olunur. Aşağıdaki Şimdi Al butonundan isteklerini iletebilirler.


Cihazın kargo dahil fiyatı 1Dolardır. W Verici gücü 1_W Verici gücü 3_5W Verici gücü. Bulurlarsa kanunda yazana göre cezasını alırsınız. Place the resistor over the R3. Offline guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör.


Arkadaşlar hazırlanmış olan 7watt pll projesini aşagıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu yapılar stabil bir frekans üretmeye yararlar. FLL ise frekansına kilitlenir.


FM Anteni yüksek güç düşük güç profesyonel TX FM Alıcı 15w 15w 30w 1. RF Transistör PCB Takımı Analog TV TX Güç kaynağı dipol anten 1w 1kw Modülatör 50w 5w 300w 25w 0. Elektronik Devreler - fm khz mhz watt Verici şemaları. Televizyon Verici 500w 2kw 350w Projeler 600w 5kw 10kw 2w 200w 50mw FM amplifikatör 8w Güç ölçer. Daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa diyot.


Pll fm verici

Binlerce konu başlığı , Şemalar PDF kitap ve ders notları. Yasal olarak test amaçlı yayınlar için bu değer 5watt ile sınırlandırılmıştır. Tek çip ile kontrol edilen, Stereo kodlayıcı,RF verici ve PLL sentezörden oluşan yüksek kaliteli Fm verici. Merhaba Arkadaşlar, Bu konu karşıma çıktığında her seferinde tekrar kaynaklara göz atıyor ve yeniden bilgilerimi gözden geçiriyorum ve bunu yaparkende.


Watt gücü elde ettikten sonra bunu devam ettirerek istediğiniz güce aşama aşama çıkabilirsiniz. Watt PLL fm verici Watt PLL fm verici. The rest of my favorite links are here. Dijital FM Stereo Alıcı Mod. The CK5or UK5is a high quality stereo PLL FM transmitter incorporating a Phase-Locked-Loop ( PLL ) synthetizer.


Pll fm verici

MHz (Low Band Mode) and 106. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. The charset for this site is utf-8. Web site description for fmverici.


Adet Shenzhen Tianzhongtian Trading Co. Kanallı QPCMPLL Verici , NiMh Aküsü ile. Kategori: Radyo Kontrol Cihazları. CargFm Transmitteri Bluetooth ve Usb girişi ile telefonunuza bağlanabilirsiniz. MHz aralıklarında çalışmak için planlanmış.


Profesyonelce düzenlenmiş devrelerden biri daha. Devrenin özenle planlandığı görülüyor. Besleme 12v 700mA stabilize. Basit Bir (B²) FM verici projesi.


Yazarımızın (Yılmaz Kalafat PE1PYJ) Antrak Gazetesi okurları için tasarladığı FM vericinin yapımı basit sonuçları ise oldukça başarılı. Yazımızın ikinci ve son bölümü burada. Bu bölümde PLL devresi ve RF amplifikatör devresi açıklanmış.


FM Transmitter, bluetooth modülü üzerine yerleştirilerek pratik bir biçimde kullanılıyor. Araç Kiti Fm Transmitter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar