3 Ağustos 2018 Cuma

Fiş adaptörü

Fiş adaptörü

TL 2TL (18) OnlineVitrin 99. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Tekiş ürünleri ve diğer Fişler ve Prizler indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz.


Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! S-LINK SLX-03A PRİZ ÇEVİRİCİ ADAPTÖR.


Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Aksesuar Tipi Çevirici Taksit Seçenekleri. Hindistan’a yapacağınız gezilerde yanınıza adaptör almayı unutmayın. Tip E fiş ve prizler Fransa, Belçika, Polonya, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti’nde kullanımı yaygındır. Aynı zamanda Türkiye’de de bazı kurumlar E tipi fiş ve prizleri kullanmaktadır.


Fiş adaptörü

Troy güvencesi ve taksit fırsatlarıyla hemen satın alın! Bu güç adaptörü , Philips Avent göğüs pompanızı elektrik akımıyla şarj etmenize olanak tanır. FİŞ YAZICI ADAPTÖRÜ KATEGORİSİNDEKİ TÜM ÜRÜNLER LİSTELENİYOR. Stok Durumu: Marka: Filtrele.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Siparişlerde Ek Nakit Ödüller Kazanın Kargo Adresi. Ayarlı güç kaynağı, priz adaptör , 12v adaptör , 9v adaptör , 5v adaptör ve çeşitleri uygun fiyatlarla Direnc.


Fiş adaptörü

GX-Mike Konnektör (16mm) GX-Mike Konnektör (12mm) Mike. Doğru adaptörle bir araya gelen kablo, tüm Avrupa. Arızaya neden olabileceğinden elektronik gerilim trafosu kullanmayın.


Registration is free and easy! Değişiklik işlemi için size yakın bir Apple Store’a ya da Apple Yetkili Servis Sağlayacısı’na başvurmanız gerekiyor. Philips ürününüz için kullanıcı kılavuzlarını, Sık Sorulan Soruları, ipuçlarını ve önerileri keşfedin. Yurt dışı seyahatlerde yada yurt dışından gelen ürünlerde şehir şebeke hattımız olan 220v uyum sağlaması için gerekli olan dönüştürücüdür.


Bir çok ürün ile kullanılır. En erken bir sonraki gün sizde olur. Amerikan priz fiş dönüştürücü olarakta kullanılabilir.


TL ve üzeri Siparişinizi Kapıda Ödeme yöntemi ile ödeyebilirsiniz. E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel. Kalite ve ucuz fiyatın adresi Yatmalzemeleri. Piyasada bulamayacağınız çeşitli tekne ve yat ürünleri en uygun fiyatlar ile kapınızda.


Yorum Yap Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. MediaMarkt mağazaları ve web sayfası her üründe olduğu gibi bilgisayar kategorisi altındaki ses kabloları ürünlerinde de farklı markalar ile çalışmaktadır. Tv ve ses ürünleri kategorisi altında farklı kablo çeşitleri ile birlikte fiş , adaptör , priz gibi aksesuarlar da bulunuyor.


BNC Fiş Çeşitleri Born Klemens Çakmak Fiş Çeşitleri Canon Fiş Çeşitleri CatFiş Çeşitleri. Lütfen yorum yazmak için buraya tıklayarak giriş yapınız. Bu ürün için kullanıcı yorumu bulunmamaktadır. Bu Öğe İle İlgili Sıcak Ürünler. US -AB VEYA US- TR Dönüştürücü.


Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. S3TÜRK’Ü AMERİKAN ÇEVİRİCİ ADAPTÖR. S3UNIVERSAL AMERİKAN ADAPTÖR. Mm DC Jack TL En Uygun Fiyatla Merterelektronik.


Binlerce elektronik malzemeleri, sarf malzemeleri çeşitliliğini bulabileceğiniz sektörde yıllık lider. Daha önce Wii gelmişti cahillik etmiştim şu klasik çeviriciyi kullanıp ad. DS için amerikan fiş çevirici nereden bulabilirim? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Asıl görevi 220V olan alternatif gerilimi 24V, 12V, 5V gibi düşük doğru gerilimlere düşürmek olan bu cihazlara adaptör , güç kaynağı (power supply) gibi farklı isimler verilmiş olsada hemen hepsinin görevi benzerdir. Adaptör Fiş Sony Küçük Tip 1. Audio-wideo kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Giriş yap ya da Kayıt Ol.


Mesaj yazdım dönen yok, müşteri hizmetlerine ulaşmak hak getire! Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar